Öğrenci Kariyeri Banner

Kariyer Sohbetleri | Verda Emiroğlu

Kariyer Sohbetleri | Verda Emiroğlu
verda_manset

Kariyer Sohbetleri serisi Öğrenci Kariyeri Genel Koordinatörü Olcay AKSOY ve Manivela Kurucusu Emre URFALI moderatörlüğünde Turkcell Teknoloji | Teknoloji Uygulama Araştırma Müdürü ile başlıyor. Stratejik planlama, İş Geliştirme, ArGe, Inovasyon ve Teknoloji Yonetimi üzerine sohbetlerin gerçekleştirileceği etkinlik 30 Aralık Çarşamba günü saat 15:00'da Turkcell Teknoloji Kartal Merkezinde gerçekleşecektir.

ETKİNLİK BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

Verda EMİROĞLU Kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 1994 mezunu olan Dr. Verda Emiroğlu, Stratejik Yönetim alanında Yüksek Lisans eğitimini, aynı üniversitenin Mühendislik Yönetimi bölümünde, Doktora eğitimini ise Teknoloji Yönetimi alanında tamamlamıştır.

Profesyonel iş hayatına 1994 yılında tekstil sektöründe yönetici olarak başlayan Emiroğlu, kariyerine 1999–2002 yılları arasında TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’nde Planlama ve Koordinasyon Müdürü olarak devam etmiştir. 2000–2001 yılları arasında Dünya Bankası “Bilim Adamı Yetiştirme” bursunu kazanarak ABD’de burs programına katılmış, Intel Oregon’da Contractor olarak çalışmıştır. 2002–2004 yılları arasında Sabancı Üniversitesinde Ar-Ge Projeleri Müdürü, 2004–2006 arasında da BEKO Elektronik’te Stratejik Projeler Direktörü pozisyonlarında görev almıştır.

2006 yılında Turkcell Gruba katılan Dr. Verda Emiroğlu, 2006-2007 döneminde Turkcell Teknopark Program Yöneticisi olarak çalışmış, Turkcell Teknoloji’nin kurulmasında görev almıştır. 2007 yılında, kuruluşu ile birlikte Turkcell Teknoloji’ye geçen Emiroğlu, Uygulamalı Araştırma Müdürü olarak görevini sürdürmektedir. Grubunda, gömülü sistemler ve bilişimsel zekâ laboratuvarları da bulunan Emiroğlu, Turkcell Teknoloji bünyesinde, fikri haklar, ulusal ve uluslararası ArGe projeleri, inovasyon ve ArGe Merkezi yönetimi alanında çalışmaktadır.

ArGe, İnovasyon ve Teknoloji yönetimi alanında birçok STK’da çalışma gruplarına katılan Dr. Verda Emiroğlu, Vizyon 2023 projesinde de görev almıştır.

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.