Öğrenci Kariyeri Banner

Kariyer Panayırı Seni Bekliyor

Kariyer Panayırı Seni Bekliyor

Öğrenci Kariyerinin Medya Sponsorluğunu yaptığı Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme kulübü tarafından düzenlenen Kariyer Panayırı etkinliği Davutpaşa Kampüsünde sizlerle buluşacak. Türk Hava Yolları, Arçelik ve daha onlarca şirketin temsilcilerinin bir arada olacağı bu etkinliği kesinlikle kaçırmamalısınız. Şirketlerin temsilcileriyle birebir görüşerek staj ve iş başvurularında bulunabilir ayrıca gün boyu süren yarışmalar, turnuvalarla eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.


28-29-30 Mart tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Taş Bina önünde kurulan ve alışılagelmişin dışında bir kariyer organizasyonu olan Kariyer Panayırı, hem fazlasıyla eğlenilen hem de staj imkanı sağlanabilen bir etkinliktir. Diğer kariyer etkinliklerinden farklı olarak 1200 metrekarelik bir panayır çadırında gerçekleşen ve bu yıl Arçelik’in Gümüş Katılımcı, Türk Hava Yolları'nın ise Altın Katılımcı olarak öğrencilerle bir araya gelmeyi hedeflediği Kariyer Panayırı, yoğun ilgiden dolayı 3 gün boyunca öğrencilerle buluşacak.


2


Kariyer Panayırı'nda bir yandan şirket sunumlarında ve stantlarında şirketlerin üst düzey yöneticileriyle birebir görüşülerek staj ve iş başvuruları yapılabilecek, bir yandan da güzel havanın tadı çıkarılarak panayırın eşsiz eğlence olanaklarından yararlanılabilecek. 3 gün boyunca sürecek olan turnuvalar, yarışmalar, söyleşiler ve sürpriz hediyeler de öğrencileri bekliyor olacak!

Etkinlik hakkında detaylı bilgi ve katılım için: Tıklayınız

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.