Öğrenci Kariyeri Banner

Kariyer Kampüste’19 Etkinliği 24-25 Nisan'da Fırat Üniversitesi'nde

Kariyer Kampüste’19 Etkinliği 24-25 Nisan'da Fırat Üniversitesi'nde
Teknoloji Ar-Ge ve Girişimcilik Öğrenci Topluluğu olarak ikincisini düzenlediğimiz Kariyer Kampüste’19 etkinliğimiz 24-25 Nisan 2019 tarihinde F.Ü Mustafa Temizer Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

10.00’da başlayacak olan etkinlik DB Positive, MNG Kargo, Scheineder  Electric, TurkıshWIN, Oyuncu-Tiyatrocu Umut Oğuz, EYBrandworks, Sunucu /Gazeteci Celal Pir, Volvo Penta’nın katılımları ile gerçekleşecektir.

ddd

Geçen yıl ‘Cv’nize değil hayatınıza dokunuyoruz.’’ Sloganı ile gerçekleştirilen etkinliğimiz bu yıl ‘Her yol ayrımına geldiğinizde, elinizde kendi çizdiğiniz üçüncü bir yol olmalı.’  sloganı ile gerçekleştirilecektir.

Etkinliğimizin temel amacı; üniversitemiz öğrencilerinde kariyer bilincini oluşturarak, onlara bu konuda bir bakış açısı kazandırmak, öğrencilerin staj için doğru tercihler yapmasını sağlamak, kişisel gelişim süreçlerine katkıda bulunarak mezuniyet sonrası karar verme aşamasında daha sağlıklı tercihler yapabilmelerine yardımcı olarak bu doğrultuda  öğrenci ve firmaları bir araya getirmektir.

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.