Öğrenci Kariyeri Banner

Kariyer Gelişiminiz İçin Ücretsiz Sertifika Programları!

Kariyer Gelişiminiz İçin Ücretsiz Sertifika Programları!
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bireylerin kendilerini yalnızca tek alanda değil artık birçok alanda geliştirdiklerine tanık oluyoruz. Hem günümüz koşullarında iyi bir kariyer sahibi olmak hem de kişisel gelişiminize katkı sağlamak amacıyla biz de ÖğrenciKariyeri olarak sizlere yararlı olabilecek ve günümüz teknoloji çağında işinize yarayabilecek birtakım sertifika programlarını derledik.

OpenClassrooms



OpenClassrooms, birçok alanda ücretli ve ücretsiz sertifika programı sunar. Sadece İngilizce ve Fransızca dil seçenekleri olduğu için bu dilleri bilmeyenler seri üzgün :((

  • Kariyer Koçluğu

  • Big Data

  • Tasarım ve Dizayn

  • Girişimcilik

  • İnsan Kaynakları

  • Proje Yönetimi gibi alanlarda ücretli ve ücretsiz programlara katılıp sertifika sahibi olabilirsiniz.


Daha fazlası için tıklayınız! 

Free Code Camp

2

Coder kardeşlerimizi şöyle bir alalım. Ücretsiz olarak kodlama öğrenmek isteyen herkesin kullanımına açık bir platform. Belli aşamaları geçtikçe hem arayüze hem de eğlenmeye alışıyorsunuz. Müfredatı takip ederek kodlama bilginizi geliştirebilirsiniz. Html5, css, Javascript ve Jquery gibi seçenekler mevcut.

Daha fazlası için tıklayınız!

NCTSN Öğrenme Merkezi



Daha çok Sosyal Hizmetler ve Psikoloji gibi alanlarda eğitim görenler için kutsal bilgi ve sertifika kaynaklarından bir tanesi.

  • Psikolojik İlk Yardım

  • Aile Sistemleri

  • Çocukluk Travmaları

  • LGBTQ

  • Gençlik Desteği gibi konularda ücretsiz kurslara katılıp sertifika sahibi olabilirsiniz.


Daha fazlası için tıklayınız!

Certified Secure



Bilgi ve teknoloji çağında kendi siber güvenliğini almak isteyenler için birebir sertifika programı. Yarışmalar da düzenliyorlar, baya eğlenceli bir şekilde siber güvenlik eğitimi veriyorlar ki eğitimi alıp almadığınıza şaşıp kalıyorsunuz. Eğlenirken güvenlik önlemi almak isteyenler için dizayn edilmiş program.

Daha fazlası için tıklayınız.

XSeries



Çevrimiçi bir üniversite hayal edin. Hangi dersi almak istediğinize kendiniz karar veriyorsunuz. Sinirbilim'i temel düzeyde mi öğrenmek istiyorsun, Sinirbilim dersine giriyorsun. Geleceğin şehirlerini, yaşam kalitelerini merak ediyorsan Geleceğin Şehirleri dersine giriyorsun. Böyle bir üniversite işte. Girişimcilik, gıda, kodlama, bölgeler, anatomi, psikoloji gibi birçok seçeneği bünyesinde barındırıyor.

Daha fazlası için tıklayınız.

Özel İçerik: Bahadır Öztop

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.