Öğrenci Kariyeri Banner

Karayip Korsanları 6 Hakkında Beklenmeyen Gelişme!

Karayip Korsanları 6 Hakkında Beklenmeyen Gelişme!

Geçtiğimiz yıllarda yeni Karayip Korsanları filminin başrolünde olacağı açıklanan ünlü oyuncu Margot Robbie, hayranları üzecek bir gelişmeyi paylaştı. Robbie, filmin iptal edildiğini duyurdu.

İlk filmi 2003 yılında vizyona giren Karayip Korsanları serisi, şüphesiz dünyada en çok sevilen seriler arasında. Gişe konusunda da büyük başarılara imza atan yapımın geçtiğimiz yıllarda yeni bir filminin geleceği belirtilmişti. Yeni filmin başrolünde ise Harley Quinn rolüyle dikkat çeken ve Oscar adaylığı bulunan ünlü oyuncu Margot Robbie’nin yer alacağı açıklanmıştı.

Geçtiğimiz mayıs ayında yapımcı Jerry Bruckheimer,  Karayip Korsanları 6 için çalışmaların sürdüğünü belirterek hayranlarını heyecanlandırmıştı. Ancak bugün, serinin ve Margot Robbie’nin hayranlarını üzecek bir gelişme ortaya çıktı.

Film Margot Robbie'siz Devam Edebilir!

Margot Robbie, Vanity Fair’e yaptığı açıkalmada Disney’in yeni Karayip Korsanları’nın spin-off’u olacak yeni filmi iptal ettiğini söyledi. Ünlü aktris şu ifadelere yer verdi: “Bir fikrimiz vardı ve onu bir süre geliştirdik. Oldukça güzel olacağını düşündüğümüz, çoğunluğu kadın bir karaktere odaklanacak farklı bir hikâye olacaktı. Ama sanırım artık devam etmek istemiyorlar.”

Ünlü oyuncunun başrolde olacağı filmin ne anlatacağı ile ilgili ise pek fazla ayrıntı verilmemişti. Daha önce paylaşılan bilgilerde filmin, Karayip Korsanları evrenine oldukça önemli güçlü bir kadın karakteri katacak ve bu karakteri öne çıkaracak bir yapım olacağı belirtilmişti. Ayrıca bu filmde Jack Sparrow’un olmayacağı da söylenmişti.

Yapımcı Jerry Bruckheimer, mayıs ayında yaptığı açıklamada iki farklı film üzerinde çalıştıklarını; birinin Robbie’li, diğerinin ise onun olmadığı bir yapım olduğunu dile getirmişti. Yani Margot Robbie’li film iptal edilse de yakın zamanda seriden yeni bir filmle ilgili gelişmeler gelebilir. 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.