Öğrenci Kariyeri Banner

Joker 2'nin Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Joker 2'nin Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Joker serisinin merakla beklenen yeni filmi için vizyon tarihi verildi. Sinemaseverler tarafından heyecanla beklenen filmi, ne yazık ki yakın gelecekte beyaz perdede göremeyeceğiz.

Joker'in 2019’da yayınlanan filmi oldukça büyük bir beğeni toplamış ve başrol oyuncusu Joaquin Phoenix’in başarılı oyunculuğu da eleştirmenlerden tam not almıştı. İlk filmin ardından serinin devamı büyük bir merakla beklenirken Joker 2’yle ilgili ilk gelişmeler geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. 

Joker: Folie a Deux, 4 Ekim 2024’te Vizyonda

Açıklanan ilk bilgiler arasında serinin hayranlarını en çok şaşırtan ise daha önce Margot Robbie’yi izlediğimiz Harley Quinn rolüne Lady Gaga’nın geleceği olmuştu. 2023 yılında çekimlerine başlanacağı belirtilen Joker: Folie a Deux filminin vizyon tarihinin de belli olduğu açıklandı. 

Deadline tarafından paylaşılan habere göre, geçtiğimiz günlerde filmin senarist ve yönetmeni Todd Phillips tarafından ismi açıklanan Joker: Folie a Deux filminin vizyon tarihi belli oldu. Deadline, paylaştığı haberde filmin 4 Ekim 2024 yılında vizyona gireceğini duyurdu.  

Daha önce ortaya atılan iddialar sonrası filmin 2024 yılının sonlarından önce vizyona girmesini kimse beklemiyordu. Yani Deadline’ın haberine göre Joker hayranlarının, yeni film için uzun bir süre daha beklemesi gerekiyor. 

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.