Öğrenci Kariyeri Banner

İspanyol Arama Kurtarma Ekibinden Duygulandıran Paylaşım!

İspanyol Arama Kurtarma Ekibinden Duygulandıran Paylaşım!

İspanya'dan gelen ve arama kurtarma çalışmalarına aralıksız devam eden ekiplere Türk halkının ikramı duygulandırdı. Zamanla yarışan ve dinlenmeye vakitleri olmayan İspanyol ekip, yerel halkın kendilerine sunduğu etli pide için teşekkür ederek "Unutmayın, kahramanlar onlar. Biz sadece sizlerin umuduyuz" ifadelerini kullandı. 

Dünyanın dört bir yanından Türkiye ve Suriye’nin kuzeybatısını etkileyen deprem felaketi sonrasında deprem bölgelerine akın eden arama kurtarma ekiplerinden duygulandıran ve umut veren paylaşımlar geliyor.

'Biz sadece sizin umudunuz'

İspanya'nın Bomberos GIRECAN arama kurtarma ekibi, yerel halkın kendilerine sunduğu etli pideyi Twitter üzerinden paylaşarak, “Bu yiyecekleri götürmemiz için yolda bizi adeta durdurdular… kahvaltı ve tatlı parasını vermemize izin vermiyorlar… bütün halk acil durum ekipleri oldu. Unutmayın, kahramanlar onlar. Biz sadece sizin umudunuz” ifadelerini kullandı.

Paylaşım yaklaşık 8 milyon görüntülenirken İspanya’nın Ankara Büyükelçiliği ise paylaşıma, “Efsanevi Türk misafirperverliği, yürekten” yorumunda bulundu.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.