Öğrenci Kariyeri Banner

iOS 16.2 Lansman Tarihi Yaklaşıyor!

iOS 16.2 Lansman Tarihi Yaklaşıyor!

Yıl sonunda genel kullanıma sunulması beklenen iOS 16.2 ve iPadOS 16.2 için lansman tarihi daralmaya devam ediyor.

Apple, Ekim ayı sonunda iOS 16.2 ve iPadOS 16.2 güncellemelerini test etmeye başlamıştı. Hem geliştiricilere hem de bazı kullanıcılara beta sürümleri sağladığını açıklamıştı. Şu an itibariyle, sonuncu bu hafta başı olmak üzere toplamda dört beta sürümü yayınlandı. İşletim sisteminin yeni sürümünün de çıkış tarihi netleşmeye başladı.

Lansman Yaklaşıyor!

 

Yıl sonunda genel kullanıma sunulması beklenen iOS 16.2 ve iPadOS 16.2 için lansman tarihi yaklaşmaya devam ediyor. Bu süreçte Apple‘ın beta sürümlerinde izlediği politikalar da iOS 16.2’nin çıkış tarihini tahmin etmemize yardımcı oluyor.ABD’lik teknoloji devi işletim sistemlerini genel anlamda sunmadan önce genellikle 5 veya daha fazla beta sürümü yayınlıyor. Ancak geçtiğimiz yıl iOS 15.2‘yi görmeden önce sadece 4 beta sürümü yayınlanmıştı. 

Bu yüzden Apple'ın bu sene de benzer bir politika izleyeceği tahmin ediliyor.Tahminler doğru çıkarsa 6 Aralık Salı günü genel sürümden önceki son iOS 16.2 açıklanabilir. Bu şekilde düşündüğümüzde 12 Aralık haftasında bir iOS 16.2 lansmanı düzenlenmesi olası bir durum olarak gözüküyor.

Eğer Apple’ın bir beta sürümü daha yayınlama ihtimali var ise lansman 19 Aralık haftasına ertelenebilir. Ancak bu tarih noel tatiline çok yakın olduğu için tercih edilmesi zor bir tarih diyebiliriz. Diğer yandan geçtiğimiz sene 2 Aralık’ta dördüncü beta sürümünü yayınlayan Apple, 7 Aralık‘ta resmi sürümden önceki son hâli ve 13 Aralık Pazartesi günü ise nihai sürümü bizlerle paylaşmıştı.

 

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.