Öğrenci Kariyeri Banner

Instagram, Yeni Bir Mesajlaşma Uygulaması Çıkarıyor

Instagram, Yeni Bir Mesajlaşma Uygulaması Çıkarıyor
Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram yeni bir mesajlaşma uygulamasını çıkarmaya hazırlanıyor.  Threads adının verildiği uygulama sayesinde kullanıcılara yeni ve farklı özellikler sunulacak. Threads uygulaması sayesinde karşı tarafta olan kişiler yerinizi, hızınızı ve telefonunuzun şarj seviyesine bile görebilecekler. Kullanıcılar tarafından bu bilgiler otomatik olarak arkadaşlarınızla paylaşılacak. Fakat paylaşmak istediği kişileri kullanıcı kendisi seçebilecek.  Bu uygulama, Snapchat’in Instagram’da yakın arkadaş grubuna anlık olarak fotoğraf paylaşmayı sağlayan özelliğine benziyor. Instagram daha önce de Snapchat’in 24 saatte kaybolan görseller özelliğini hikayeler adı altında kendisine uyarlamıştı.

WhatsApp’ta kyer alan konum paylaşma özelliği, Threads uygulamasında da kullanıcılara sunulacağı söyleniyor. Threads mesajlaşma uygulaması şu an Instagram uygulamasında olan DM kutusuna benzer bir şekilde işleyecek. Ayrıca Threads uygulaması sayesinde arkadaşlarınızın hikayeleri de bu alan üzerinden izlenebilecek. Threads ayrıca gençler arasında popüler olan TikTok ve Snapchat’ten kullanıcıları kendi bünyesine katmayı da planlıyor.


Threads uygulaması sayesinde istediğiniz kişilere evde olduğunuzu bile rahat bir şekilde kanıtlayabileceksiniz. Şarj seviyenizin ne kadar olduğunu hatta hızınızı bile karşı taraf görebilecek. Tabi bu uygulamaya ne kadar güvenebiliriz, bu tür bilgileri bir uygulama aracılığıyla paylaşmak ister misiniz orası size kalmış. Farklı zamanlarda Facebook uygulamasının da güvenlik açıkları ortaya çıkmıştı. Instagram tarafından gelecek bu uygulamanın da güvenlik açıklarına sebep vermesi şimdiden kullanıcıları korkuttu.


FGREHTH_790x445

Facebook, Threads’in ne zaman çıkacağı hakkında ise bir tarih vermedi.


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.