Öğrenci Kariyeri Banner

İnşaat Mühendisleri İçin Website Önerileri

İnşaat Mühendisleri İçin Website Önerileri
Biliniyor ki artık bilgiye artık çok daha kolay ulaşılabiliyor fakat aynı zamanda birçok gelişme yaşanıyor ve bu gelişmeler de hızlı bir şekilde işlenip ulaşılabilir hale getiriliyor. Haliyle takip etmek biraz zor oluyor. Bunu etkili bir şekilde yapmanın bir parametresi de doğru adreslere bakmaktır. Bu yüzden sizlerle takip ettiğim birkaç inşaat mühendisliği konusunda faydalı içeriğe sahip olan siteleri paylaşacağım.

2019-07-03 (3)

Civil4M

Civil4M inşaat mühendislerinden oluşan bir forum sitesidir. Burada birçok faydalı yazılar okuyabilir, ilginç sorularla karşılaşabilirsiniz. Bu sitede konuların tartışılması ve soruların cevaplanması, bir soruna birden çok çözüm önerilmesi, bir  konunun farklı yönlerden irdelenmesi size katkı sağlayabilir. Ayrıca bunun, bilgi ve tecrübe düzeyi belirli bir seviyede olan insanlar tarafından yapılması açısından önemli olduğunu düşünüyorum.

medeniyet müh

Medeniyet Mühendisleri

Bu site Türkiye'deki inşaat mühendisleri için bulunmaz bir nimet. Bu sitede pek çok içeriği bir arada bulabilirsiniz. Soru cevaplar bu forumsitesinde oldukça etkili ve faydalı. Burada herkes birbirine yardımcı oluyor. Sorularınızın cevabını hızlı ve etkili şekilde alabilirsiniz. İnşaat müh. açışından gerçekten işlevsel bir site.

2019-06-28 (5)

Civilblog.org

Suryakanta Padhi isimli inşaat mühendisinin inşaat mühendisleri için yazılar yazdığı blog sitesi. Burada inşaat mühendisliğinin çeşitli alanlarıyla alakalı ilginç bilgiler edinebilirsiniz.

2019-06-28 (7)

Sanal Şantiye

Sanal Şantiye de inşaat mühendisliğinin yanı sıra; mimarlık, iş güvenliği, kişisel gelişim gibi alanlarda da yazılar yayınlanmaktadır. Kuruluşundan bu yana hem web sayfası hem de sosyal medyada etkin olan Sanal Şantiye facebook’un en büyük İnşaat Mühendisliği sayfasının yöneticiliğini de yapmaktadır.

2019-06- (7)

Yapı.com.tr

Yapı sektörü ile ilgili güncel haberlerin yer aldığı sitedir .Buradan güncel haberleri takip edebilirsiniz.

2019-07-03 (4)

Structural madness

Bir blog sitesidir. Statik ve dinamik yükler altında yapı davranışı hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

2019-07-03 (2)

Civilax

İnşaat mühendisliği programlarının kullanımı ile ilgili eğitim videolarının , hazır e tabloların , kitapların bulunduğu geniş bir içerik hafızasına sahip sitedir.

Aynı zamanda herhangi bir üniversitenin inşaat mühendisliği programında bulunmayan, inşaat mühendisi olmayan ve inşaat mühendisliğinin karşılaştığı sorunları, ürettiği çözümler hakkında kabaca bilgi edinmek isteyenlerin de bu siteleri ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum.

 

Özgün İçerik: Ahmet Gedik

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.