Öğrenci Kariyeri Banner

İngilizce Konuşma Becerinizi Speakzon İle Geliştirin!

İngilizce Konuşma Becerinizi Speakzon İle Geliştirin!

“İngilizce konuşmak için yurt dışına gitmek gerek.” diye düşünlerden olabilirsiniz. Özellikle yıllardır İngilizce eğitimi aldıktan sonra kendimizi tanıtırken dahi hala zorluk yaşayabiliyoruz. Bu sorunu artık çözmek adına sizler için bir araştırma yaptık ve tam olarak İngilizce konuşma odaklı kurulan ve kullanıcılarının çok memnun kaldığı “Speakzon Konuşma Akademisi’ ni önermek istedik.

Speakzon Nedir?

Speakzon ingilizce konuşmada özgüven eksikliği yaşayan, konuşma pratiği yapmak isteyen ve uygun fiyata yüksek kalitede hizmet arayan kişilere İngilizce’yi, anadili İngilizce olan uzman eğitmenler eşliğinde öğretmeyi amaçlayan bir konuşma platformudur.

Speakzon’un sunduğu hizmetler nelerdir?

  • Speakzon, yetişkinlere özel grup ve bireysel seans hizmeti sunmaktadır.
  • Metaverse ile dersin konusuna göre farklı evrenlerde ders almanızı sağlar. İngilizceyi daha kısa sürede ve kalıcı bir şekilde öğrenmenizi sağlar.
  • Speakzon Kurumsal markasıyla kurumsal firmalara hem günlük hem de iş İngilizcesi becerilerini geliştirmek amacıyla hizmet vermektedir. Firma personelinin çalıştığı alana göre kişiselleştirilmiş eğitimler ile çalışanların gelişimine katkı sunmaktadır.

Ekibinizin potansiyelini zirveye taşımak için websitede (speakzon.com) yer alan “Kurumlar için” sekmesine tıklayarak formu doldurabilir ve size özel teklifi alabilirsiniz.

Speakzon Nasıl Çalışır?

2020 yılında kurulmuş bir girişim olan Speakzon karmaşıklığı en aza indirgeyerek sizleri 4 adımda uzman eğitmenler ile buluşturuyor. 

İlk olarak sizlere 15 dakikalık pratik bir ücretsiz deneme seansı sunuyor. Bu seans sonucunda eğitmeniniz sizin İngilizce seviyenizi belirliyor ve süreci deneyimlemiş oluyorsunuz. 

Paket almaya karar verdiğiniz takdirde grup seansı (max 4 kişilik) veya birebir seans seçeneğiniz bulunmaktadır. Paket seçiminden sonra eğitmen seçimi ve takvimden size uygun gün – saati belirliyorsunuz. Belirlemiş olduğunuz zamanda platform üzerindeki hesabınızdan seans için gerekli tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bu süreçte her işlem kolay ve hızlı bir şekilde platform üzerinden gerçekleşmektedir. Herhangi bir sorunuz olması durumunda website (speakzon.com) üzerinde bulunan WhatsApp ikonuna tıklayarak anında destek ekibine ulaşabilirsiniz. 

Öğrenci Kariyeri okuyucularına özel OGRENCİKARİYERİ10 kodu ile dilediğiniz pakette %10 indiriminizin olduğunu da belirtmek isteriz.

Siteyi daha yakından incelemek ve hemen denemeye başlamak için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

Speakzon
 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.