Öğrenci Kariyeri Banner

Huawei Geleceğin Tohumları’nı Çin’e Götürüyor

Huawei Geleceğin Tohumları’nı Çin’e Götürüyor
Çin kökenli teknoloji devi Huawei Geleceğin Tohumları (Seeds for the Future) Projesi ile üniversite öğrencilerine farklı bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar dünya çapında 96’dan fazla üniversiteden, 30 binden fazla öğrencinin katılım gösterdiği küresel sosyal sorumluluk projesinin 2018 takvimi açıklandı. Bu sene Türkiye’nin değerli üniversitelerinden seçilecek 10 öğrenci, 10-21 Eylül 2018 tarihleri arasında Çin’de gerçekleşecek olan projede yer alacak.

Geleceğin Tohumları 2018 projesi katılımcıları,

  • Boğaziçi Üniversitesi,

  • Ege Üniversitesi,

  • İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi,

  • İstanbul Teknik Üniversitesi,

  • İstanbul Üniversitesi,

  • Koç Üniversitesi,

  • Marmara Üniversitesi,

  • Orta Doğu Teknik Üniversitesi,

  • Sabancı Üniversitesi,

  • Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri arasından seçilecektir.


Eğer sen de elektrik-elektronik, matematik, yazılım veya telekomünikasyon mühendisliği bölümlerinden birinde lisans eğitimi görüyorsan ve ortalaman 3'ün üzerindeyse linkteki formu doldurarak programa başvurabilirsin.

 

seeds-for-the-future

Geleceğin Tohumları Projesine katılım gösterecek öğrencileri ufak bir sürpriz bekliyor. Türk gazeteci, televizyon programcısı ve ekonomist olan Cem Seymen ile internet üzerinden yapılacak canlı mülakat! 30 Temmuz 2018'de gitmeye hak kazanan öğrencilerin isimleri web sitesi üzerinden duyurulacaktır. Sonrasında yapmanız gereken tek şey bavulunuzu hazırlayıp uçağa atlamak :)

Peki bu projede sizi neler bekliyor biraz da onlardan bahsedelim. 10 Eylül’de Pekin’de yapılacak açılış töreniyle Geleceğin Tohumları 2018 başlıyor. İlk 5 günde Çin dili ve kültürünü tanıtan programların yanı sıra Çin Seddi, Yasak Şehir, Tiananmen Meydanı gibi tarihi yerlere düzenlenen geziler de sizleri bekliyor. Geriye kalan 10 günde ise Shenzhen’de bulunan Huawei genel merkezini yerinde görerek burada ICT eğitimi alma şansına sahip olacaklar.  Ufuk açıcı deneyimler yaşarken aynı zamanda şirketin uluslararası iş kültürünü, değerlerini, çözümlerini ve uçtan uca ürün gamını yerinde gözlemleme fırsatı da bulunacak.

 

seeds-for-the-future-turkey


Huawei’nin küresel çapta birçok ülkede hayata geçirdiği kurumsal sosyal sorumluk projelerinden biri olan Geleceğin Tohumları – Seeds For the Future’ın temel amaçları arasında; genç nüfusa farklı bir kültürel bakış açısı kazandırmak, iş kültürünün sürekliliğini göstermek, gençlerin kariyer hedeflerine katkı sağlamak, Türkiye’de Huawei’nin teknoloji ve Ar-Ge’deki gücünün farkında olan marka elçileri yaratmak ve bilişim alanında nitelikli insan kaynakları profili oluşturulmasına destek olmak yer alıyor.

UNUTMAYIN SON BAŞVURU TARİHİ: 18/07/2018

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.