Öğrenci Kariyeri Banner

Haftanın Güncel Burs İlanları! (05.08.2022)

Haftanın Güncel Burs İlanları! (05.08.2022)

Üniversite tercih süreci bu akşam itibarıyla sona eriyor. Üniversiteye yeni yerleşecek ya da halihazırda öğrenimine devam eden, ihtiyaç sahibi öğrenciler için birçok vakıf ve MEB tarafından verilecek olan bursları derledik.

İşte haftanın güncel burs ilanları:

YAMANTÜRK Vakfı'ndan 19 Şehirdeki Üniversite Öğrencilerine Karşılıksız Burs!

YAMANTÜRK Vakfı, 2022-2023 eğitim öğretim döneminde ihtiyaç sahibi lisans öğrencilerine eğitim süresi boyunca karşılıksız burs veriyor. Son başvuru tarihi 20 Ağustos.

TÜRGEV, Hem Lise Hem De Üniversite Öğrencilerine Burs Verecek!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV), 2022-2023 eğitim öğretim döneminde liseler ve dengi ortaöğretim kurumlarında, üniversitelerde ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören veya bu düzeylerde öğrenimi sonrası araştırmalarına devam eden adaylara karşılıksız özel başarı bursu verecek. Son başvuru tarihi 20 Ağustos.

Bu Üniversiteyi Tercih Edenlere Karşılıksız Burs Verilecek!

Eren Holding, 2022-2023 eğitim öğretim döneminde belirtilen üniversite ve bölümleri tercih eden üniversite öğrencilerine 4 yıl boyunca, her yıl 9 ay karşılıksız burs verecek.

Aktaş Eğitim Vakfı, İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Karşılıksız Burs Veriyor!

Aktaş Eğitim Vakfı 2022-2023 eğitim öğretim döneminde maddi desteğe ihtiyacı olan başarılı öğrencilere geri ödemesiz burs verecek. 

ATEG Vakfı, Üniversite Öğrencilerine 9 Ay Boyunca Karşılıksız Burs Verecek!

ATEG Vakfı, 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde ihtiyaç sahibi olan lisans öğrencilerine karşılıksız burs verecek. Burslar, Ekim-Haziran arasında 9 ay süresince öğrencinin banka hesabına havale edilecek.

Yücel Kültür Vakfı'ndan Üniversite Öğrencilerine 12 Ay Boyunca Kesintisiz Burs!

Yücel Kültür Vakfı, 2022-2023 eğitim öğretim döneminde üniversite ayrımı olmaksızın ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine, 12 ay boyunca ayda 500 TL karşılıksız burs verecek. Yücel Kültür Vakfı Yarım Elma burslarına yıl boyunca başvuruda bulunabilirsiniz.

MEB, İlk 5 Tercihine Bu Bölümleri Yazanlara Burs Verecek!

MEB Öğretmenlik Bursu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirli öğretmenlik bölümlerini ilk beş tercihinde yazan ve kazanan öğrencilere verilen bir burs. 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde 5 bin öğrenciye verilecek. 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.