Öğrenci Kariyeri Banner

Hacettepe Üniversitesi Yapay Zeka Topluluğu AI Fest 2023

Hacettepe Üniversitesi Yapay Zeka Topluluğu AI Fest 2023

Hacettepe Üniversitesi Yapay Zeka Topluluğu'nun düzenlediği AI Fest, yapay zeka alanında çalışan araştırmacıları, mühendisleri, öğrencileri ve sektör temsilcilerini 30 Kasım- 1 Aralık tarihlerinde Ankara’da bir araya getiriyor!

Hacettepe Üniversitesi Tunçalp Özgen Kongre ve Kültür Merkezi'nde 2 gün boyunca yüz yüze düzenlenecek etkinlikte, 10'dan fazla konuşma oturumları ve yüzlerce katılımcısıyla birlikte geleceğin teknolojisine tanık olmaya hazır mısın?

Birlikte öğrenmek, eğlenmek ve yeni insanlarla tanışmak için sen de aşağıdaki linkten katılımcı formunu doldurarak tamamen ücretsiz bir şekilde etkinliğe katılabilirsin.

Hangi Tarihlerde Düzenleniyor!

AI Fest, yapay zeka alanında çalışan araştırmacıları, mühendisleri, öğrencileri ve sektör temsilcilerini 30 Kasım - 1 Aralık'ta Ankara'da bir araya getiriyor!

• 2 tam gün
• 10'dan fazla konuşma oturumu
• 1000'lerce katılımcı
• Networking saatleri, sürprizleri ve after party’siyle

Tarih: 30 Kasım - 1 Aralık 2023
Yer: Hacettepe Beytepe Kongre ve Kültür Merkezi
 

Hemen Başvur!


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.