Öğrenci Kariyeri Banner

Hacettepe Savunma Sanayii Söyleşileri Başlıyor!

Hacettepe Savunma Sanayii Söyleşileri Başlıyor!

Hacettepe Otomotiv Topluluğu’nun düzenlediği Savunma Sanayii Söyleşileri etkinliğinin üçüncüsü 3-4-5 Mart tarihlerinde online olarak gerçekleşiyor!


Etkinliğe SAVUNMA SANAYİİ BAŞKANLIĞI, TUSAŞ, MİLSOFT, ASELSAN, STM, FNSS, NUROL MAKİNA, HAVELSAN, TÜBİTAK SAGE, ROKETSAN katılım gösterecek. Ek olarak ülkemizi çok yakından ilgilendiren “Mavi Vatan” konulu bir panel de gerçekleşecek. Savunma Sanayii Söyleşileri etkinliğinde sektörü yakından tanıyıp kariyerinizi planlayabilirsiniz. Mülakat simülasyonu, Workshop gibi uygulamalı eğitimler ile kendinizi geliştirebilirsiniz. Sektörün en iyi şirketlerinin stantlarına uğrayıp o şirketteki kariyer olanaklarını öğrenip staj imkanları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kariyer basamaklarını adım adım tırmanırken neye ihtiyacınız varsa bu etkinlikte var!


Etkinlik sonunda en az 9 oturuma katılan kişilere “Savunma Sanayii Söyleşileri Katılım Belgesi” verilecek olup CV toplanacaktır.


Etkinlik Kayıt Linki'ne buradan ulaşabilirsiniz.
FNSS’in yapacağı Mülakat simülasyonu için CV'nizi bırakın. Mülakat Simülasyonu Kayıt Linki için tıklayınız.
Savunma Sanayii Söyleşileri instagram hesabı: @savunmasanayiisoylesileri
Etkinliğe Giriş Yapmak için uygulama linki için tıklayınız.


Yaren İrem Binici

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yaren İrem Binici

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.