Öğrenci Kariyeri Banner

Gururluyuz! Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü, Haluk Bilginer'in

Gururluyuz! Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü, Haluk Bilginer'in
Haluk Bilginer, 47'inci Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'Şahsiyet' dizisindeki 'Agah Beyoğlu' karakteriyle en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı.
Haluk Bilginer, 47'inci Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'Şahsiyet' dizisindeki 'Agah Beyoğlu' karakteriyle en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Ödül aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan sanatçı, "Bu ödülü, kızım Nazlı Bilginer adına, bir gün onun da oyunculuğu seçeceği umuduyla alıyorum" dedi.

hlk

New York'ta 47'incisi düzenlenen ödül törenine Şahsiyet dizisinin yönetmeni Onur Saylak, senaryo yazarı Hakan Günday ve Ay Yapım CEO'su Kerem Çatay da katıldı. Ödül konuşmasına 'Merhaba' diyerek başlayan Bilginer, dizi ekibine teşekkür etti. Sözlerini ödülü kızına adadığını ifade ederek bitiren Bilginer, "Bu ödülü, kızım Nazlı Bilginer adına, bir gün onun da oyunculuğu seçeceği umuduyla alıyorum" dedi.

Tamara+Tunie+Haluk+Bilginer+2019+International+96u4WFUVRSkl

Haluk Bilginer, En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde İngiltere'den Christopher Eccleston, Brezilya'dan Raphael Logam ve Almanya'dan Jannis Niewöhner ile birlikte finale kalmıştı.

Haluk Bilginer'in konuşmasını izlemek için TIKLAYIN!

Biz kendisiyle gurur duyuyoruz ve ÖğrenciKariyeri ailesi olarak kendisini tebrik ediyoruz. Türkiye olarak daha ödüller alacak oyunlarımızı bu sahnelerde görmek istiyoruz. 

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.