Öğrenci Kariyeri Banner

Güle Güle Finaller Hoş Geldin Yaz Tatili

Güle Güle Finaller Hoş Geldin Yaz Tatili
 

Finaller ne oldu gördün mü bak bizi eve,kütüphanelere,çalışma salonlarına hapsettin. Enerjimizi düşürdün bir de bu yetmezmiş gibi bizi sömürdün de sömürdün. Bir an için hiç gitmeyecek gibiydin. Nihayet sana el birliğiyle tekmeyi bastık. Borun buraya kadar ötüyormuş :)

1

Eee o zaman sen gidiyorsun diye yerin boş mu kalacak. Yaz tatili sen böyle gel. Hoş geldiniz sayın yaz tatili senden beklentilerimiz çok. İlk olarak öyle tavşan hızıyla hareket etmek yok kaplumbağa kıskanıyor bak. Bu sene kaplumbağanın gönlünü alıyorsun. Görevin büyük yenilenmemizi ve deşarj olmamızı sağlamak.

 

2

Bol bol okuyun dediğini duyar gibiyim bize böyle tavsiyelerle gelme okumak zaten bizim için nefes almak gibi bir şey. Üretici mi olun diyorsun? Tamam bak bu dediğinde anlaştık. Sene içerisinde yeteri kadar tüketici hayatın ana karakterleri olduk. Şimdi ise senaryonuzu kendiniz yazın diyorsun.

3

 

Üretici olmanın zamanı geldi. Ne mi üreteceğiz? Sen bizle dalga geçiyorsun herhalde. Yazılar yazacağız, resimler çizeceğiz, karikatürler çizeceğiz, var olan herkesin ezbere bildiği düşünceleri yeniden irdeleyip yeni düşünceler yaratcağız. Üretmek sizin elinizde kullanın kapasitenizi diyorsun. Tamamdır bunlar cepte. Başka tavsiyelerin var mı bize? Ooo hemen başlıyorum aktarmaya.

 

Man relaxing by lake on deck chair

Sevgili okurlarım yaz tatili bize  neler diyor bakın bi kulak verelim. Çevrenizin ve sizin kendinize örmüş olduğunuz duvarları yıkın ve yeniden doğun. Eğlenin, eğlencenin dibine vurun. Saçmalayın, çığlık atın. İletişim kurmaktan ve yeni insanları hayatınıza dahil etmekten korkmayın. Sene içersinde yeteri kadar akademik olarak gelişmek için emek harcadınız. Şimdi sıra sosyal olarak kendinizi geliştirmekte. İlk olarak kendinizi ne kadar tanıyorsunuz? Kendinizi tanıyın. Kendinizi tanımak için size yeteri kadar zaman veriyorum. İnin içinizdeki dehlizlere, patika yollarınızda seyahat edin. İç seyahatiniz tamamladıktan sonra sırada dış seyahat sizi bekliyor. Çevrenizdeki insanların sizin hakkınızda ne düşündüklerini çok ciddiye almayın. Çok ciddiye almayın derken iplemeyin de demek istemiyorum. Sadece ''kendi rotanızın kaptanlığını başkasına teslim etmeyin.'' Siz siz olun anın kıymetini bilin.10 dk sonra hayata gözlerinizi yumacakmış gibi yaşayın.

5

 

Mutluluk dediğimiz şeyin ulaşılması gereken bir zirve olmadığını bu zirveye giden yolun ta kendisi olduğunu anlayın. Mutlu olabilmek ve anın kıymetini bilebilmek için kendinizi eşyalara ve şartlı düşüncelere bağlamayın. Alın elinize içeceğinizi, takın kulağınıza kulaklığınızı düşün yollara. Dans edin hem de çılgınlar gibi. Rezil olmaktan asla korkmayın.

6

 

Yıkın artık beyninizin içindeki köhneleşmiş hapishaneyi. Kovun gardiyanları. Özgür olun. Özgürlüğün, okumanın, üretmenin ve eğlenmenin verdiği güç ile durmaksızın ilerleyin. Yaz tatili ne tavsiyeler verdin be! Sağolasın... Ben de bir tane bonus olarak vereyim:

'' Yaz aşkı diyorum anladınız siz :)''

Hepinize çılgın yaz tatilleri :)

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.