Öğrenci Kariyeri Banner

Google'ın Online, Ücretsiz ve Türkçe Düzenlediği Yazılım Eğitimleri

Google'ın Online, Ücretsiz ve Türkçe Düzenlediği Yazılım Eğitimleri

Google'ın hem öğrenciler hem de dijital dünyaya atılmak isteyenler için hazırladığı ücretsiz ve online eğitimlerin oldukça çeşidi var. Bunlar arasından özellikle yazılım dünyasına atılmak isteyenler için işe yarayabilecek olan uygulamaları derledik. Üstelik bu kurslardan bazılarını tamamladığınızda kurs sonunda sertifika kazanma imkanınız da bulunuyor. Kurslar alanında uzman profesörler ve eğitmenler ile birlikte ortak çalışılarak hazırlanıyor.

1- Flutter İle Uygulama Geliştirme

Flutter İle Uygulama Geliştirme

Flutter ile hem Android hem de IOS için uygulamalar geliştirebilirsiniz. Kurs 22 saat olup sertifikalıdır. Flutter kullanarak Android ve iOS için mobil uygulamalar geliştirebileceksiniz. Dart dilini kullanarak akıcı, etkileyici ve kullanıcıların birbirleriyle etkileşime girebileceği uygulamalar geliştirmeyi öğreneceksiniz.

Kurs Linki

2- Kodlamanın temellerini anlayın

Kodlamanın Temelini Öğrenin

Yazılım ve algoritmanın başlangıcı olan bu eğitim, hangi dilde çalışırsanız çalışın işin mantığını anlamak için gerekli olacaktır. Toplamda bir saat süren bu eğitim sertifika içermez.

Kurs Linki

3- Makine öğreniminin temellerini anlayın

Makine Öğreniminin temellerini anlayın

Özellikle yapay zekanın da konularından biri olan makine öğrenimini teorik olarak anlamanızı sağlayacak olan faydalı kurslardan biri.

Kurs Linki

4- Google Ads Performans Ölçme

Bu kurs yazılım üzerine olmasa da günümüzde en çok para kazandıran pazarlama işlerinin temeli niteliğindedir. Eğer ilginizi çekerse bu alana yönelerek yeni işinizi keşfedebilirsiniz.

Kurs Linki


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.