Öğrenci Kariyeri Banner

Google'ın Apple'a Rakip Olacak Telefonundan İlk Görüntüler Geldi!

Google'ın Apple'a Rakip Olacak Telefonundan İlk Görüntüler Geldi!

Google, 6 Ekim'de tanıtımını gerçekleştireceği yeni amiral gemisi telefonu Pixel 7 Pro'nun ekranını görücüye çıkardı. Yayınlanan görünütlerde, daha az kavisli yan kısımlara sahip bir ekran tercih edildiği görüldü.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Google, merakla beklenen akıllı telefonları Pixel 7 ve Pixel 7 Pro’yu ilk kez geçtiğimiz aylarda düzenlenen bir etkinlikte teknolojiseverlerin beğenisine sundu. Şirket daha sonra yaptığı bir açıklamayla da 6 Ekim 2022 tarihinde bu telefonların ayrıntılı bir şekilde sunulacağı haberini verdi.

En Dikkat Çeken Özelliği Ekran Tasarımı!

Google, Facebook’ta bulunan gizli grup ‘Pixel Superfans’ üzerinden yaklaşan etkinlikle ilgili paylaştığı görüntü ile birlikte merakla beklenen cihazın ekranını yayınladı. Fotoğraf, çok fazla ayrıntı vermese de ekranın yan kısımlarına baktığımızda, telefonun bir önceki nesle göre daha az kavisli bir tasarıma sahip olduğu görüldü.

Şirket tarafından yayınlanan görüntü, Pixel 7 Pro’nun ekranı ile ilgili daha önce çıkan bilgileri de doğruladı ve Google’ın bu yıl yan kısımların kavisli tasarımını biraz azalttığını ortaya koydu.

Pixel 7 serisinin bilinen bazı özellikleri şu şekilde:

Google’ın, Pixel 7 serisinden her iki telefonu da Pixel 6’dakine benzer şekilde 128 ve 256 GB hafıza seçenekleriyle Avrupa pazarına sunacağı açıklandı.

Kamerada ise Pixel 7 telefonlarda Pixel 6 serisi ile benzer düzeneğin kullanılabileceği söyleniyor. 

İddialara göre, cihazın 3120x1440 çözünürlük sunan Samsung’un S6E3HC4 paneli ile birlikte geleceği söyleniyor. Pixel 7 Pro’nun bu panel ile birlikte daha parlak hâle gelebileceği ve 1.000 nit parlaklığa kadar çıkabileceği ifade edildi.

Google'ın Pixel 7 hakkında paylaştığı videoyu buradan izleyebilirsiniz:


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.