Öğrenci Kariyeri Banner

Google'dan Alabileceğiniz 5 Ücretsiz Yazılım Kursu!

Google'dan Alabileceğiniz 5 Ücretsiz Yazılım Kursu!

Yazılım alanında kariyerinizi, işinizi ve ufkunuzu genişletip becerilerinizi yeni dijital dünya seviyesine yükseltmenize yardımcı olmak için 5 ücretsiz Google Kursu sizler için derledik.

1- Python ile Veri Bilimi

Python ile Veri Bilimi programı, öğrencilere veri analitiği araçları ve teknikleri hakkında bilgi verir. Python'a başlamak,veri analizi, görselleştirme,web kazıma hakkında bilgi edinmenize yardımcı olur.

2- Veri Bilimi Temelleri

Veri Bilimi, yapılandırılmış veri veya yapılandırılmamış veri olması koşuluyla verilerden bilgi çıkarmak için yöntemler ve algoritmalar kullanan bir alandır. Bu kurs size Veri Bilimi ve Analitik Manzarasına bir giriş sağlayacaktır.

3- Makine Öğrenimi Kursu

Bu kurs, Google'daki araştırmacılardan video dersleri, özellikle makine öğrenimine yeni başlayanlar için yazılmış metinler, eylem halindeki algoritmaların etkileşimli görselleştirmeleri içeren bir dizi ders aracılığıyla makine öğreniminin temellerini öğretir.

4- Makine Öğreniminin Temelleri

Makine öğreniminin yaşamları iyileştirmeye ve işletmeleri büyütmeye nasıl yardımcı olduğu hakkında temel adımları öğrenmenizi sağlayacak bir kurs.

5- Veri Analizi İçin Python Temelleri

Python'da programlamanın ne kadar ödüllendirici olabileceğini öğrenebilirsiniz. Fonksiyonları kullanmayı ve yazmayı öğrenip veri analizi ile pratik yapabilir ve ilk algoritmanız üzerine çalışabilirsiniz.


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.