Öğrenci Kariyeri Banner

Girişimciler İçin Faydalı 5 Blog Önerisi

Girişimciler İçin Faydalı 5 Blog Önerisi

Seth's Blog

Set Godin günümüzde en iyi  pazarlamacılardan ve eğitimcilerden biridir. Yahoo’da görev almış ve 500’ün üzerinde şirkete danışmanlık yapmıştır. En çok satanlar listesinden inmek bilmeyen Mor İnek'in de yazarıdır.

Seth's Blog için tıklayınız

Women on Business

2007'den beri aktif olan ve o zamandan beri kadın girişimciler için önemli bir kaynak olan bu blog, startup kurmak isteyen bir kişinin uygulanabilir bir iş planı oluşturmasından, muhasebe ve hatta işe alma süreci hakkında bilgi edinmesine kadar öğrenmek isteyeceği her türlü girişimcilik bilgisini içerir.

Women on Business için tıklayınız

Venture Hacks

Yeni bir şirket kurma ve sermaye bulma üzerine önemli bilgiler içeren bir sitedir. Sitenin Twitter Digest ve başarılı bir proje olan Angel List gibi ekstra özellikleri de incelenmeye değer.

Venture Hacks için tıklayınız

Gary Vaynerchuk’s Blog

 Dijital pazarlama konusunda uzman olan Gary Vaynerchuk sadece internet üzerinden pazarlama yaparak 60 milyon dolarlık bir iş kurdu. Pazarlama işine girmeden önce Gary’nin babasının şarap işi vardı. Gary bunu çevrimiçi hale getirdi ve daha fazla satış yapmak için etkileyici pazarlamaya girişti. O zamandan itibaren de Youtube'da en çok izlenen pazarlamacılardan biri oldu.

Gary Vaynerchuk's Blog için tıklayınız

Cloudways Blog

Bu blog, girişimi geliştirme, pazarlama ve e-ticaret hakkında önemli bilgiler sağlar. Girişimcilikle ilgili daha detay bilgileri öğrenmek istiyorsanız bu siteye mutlaka göz atmalısınız. Bu blog daha çok işlerini genişletmeye çalışan yeni başlayan girişimciler içindir. Girişimciler ve pazarlamacılar için ipuçları ve püf noktaları sağlar.

Cloudways Blog için tıklayınız

Mashable

Oldukça faydalı makaleleri bulabileceğiniz, sosyal medya ve içerik oluşturma hakkında düzenli fikir yazılarıyla Mashable, girişimciler için oldukça faydalı bir kaynaktır.

Mashable için tıklayınız

 

Kaynak için tıklayınız


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.