Öğrenci Kariyeri Banner

Gibi'nin 4'üncü Sezon Yayın Tarihi Açıklandı!

Gibi'nin 4'üncü Sezon Yayın Tarihi Açıklandı!

Exxen'in en sevilen dizilerinden Gibi'nin dördüncü sezon çekimleri tamamlandığı belirtildi. Birsen Altuntaş, yeni sezonun ne zaman yayınlanacağını açıkladı.

Son dönemlerde ülkemizin en çok konuştuğu diziler arasında yer alan Gibi ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Birsen Altuntaş, Gibi'nin dördüncü sezonunun çekimlerinin tamamlandığını duyurdu ve ardından dizinin yeni sezonunun ne zaman çıkacağına ilişkin açıklamada bulundu.

Mart Ayının Sonunda Yayınlanacak!

Exxen isimli platformda yayınlanan Gibi, ilk üç sezonu ile büyük bir takipçi kitlesi kazanmayı başardı. Dizideki replikler, sosyal medyada da büyük ilgi gördü ve pek çoğu viral hale geldi. Birsen Altuntaş'ın açıklamalarına göre 10 bölümden oluşacak yeni sezon, mart ayının sonunda Exxen aboneleri ile buluşacak. 

Birsen Altuntaş, fenomen dizinin hayranları için sevindirici bir diğer haberi de duyurdu. Yapılan açıklamada, Gibi'nin beş ve altıncı sezonlarının da çekileceği belirtildi. 

Feyyaz Yiğit (Yılmaz), Kıvanç Kılınç (İlkkan) ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın (Ersoy) başrol olarak karşımıza çıktığı komedi dizisi, Özcanlar Yapım Sarayı tarafından üstlenildi. Dizinin dördüncü sezonu için yönetmen koltuğuna oturan Barış Yöş'ün, “Uzun bir süreden sonra çalıştığım en keyifli setlerden biri." dediği öğrenildi.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.