Öğrenci Kariyeri Banner

Gibi’nin 3'üncü Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Gibi’nin 3'üncü Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Büyük bir merak ve heyecanla beklenen Gibi’nin 3'üncü sezonundan ilk fragman yayınlandı. Fragmanla birlikte dizinin yayın tarihi de açıklanmış oldu.

Exxen’in izlenme rekorları kıran dizisi Gibi, yayınlandığı ilk günden beri sosyal medyada popülerliğini koruyor. Hatta dizi o kadar ilgi çekti ki, dizide kullanılan pek çok replik gündelik hayatımızın bir parçası haline geldi.

İlk Bölüm 21 Ekim'de!

Bugün yayınlanan fragmanda Gibi’nin kaldığı yerden ve aynı enerjiyle devam edeceği anlaşıldı. Fragmanla birlikte ayrıca dizinin ilk bölümünün 21 Ekim tarihinde yayınlanacağı da belli oldu. Geçtiğimiz aylarda dizinin 7 Ekim tarihinde yayınlanacağı açıklanmıştı ancak daha sonra dizinin ertelendiği söylenmişti.

Kısa bölümlerden oluşan Gibi, iki arkadaşın sıradan hayatlarını sürekli alt üst etmeyi başardığı maceralarını anlatıyor. Birbirinden saçma olaylara atılan ve olaylarla karşılaşan ikili, küçücük olayları inanılmaz derecede büyütebiliyor ve işleri tahmin edilmeyecek noktalara getiriyor.

İşte Gibi'nin 3'üncü Sezon Fragmanı:


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.