Öğrenci Kariyeri Banner

Genç Girişim Akademisi ’ne Geri Sayım Başladı!

Genç Girişim Akademisi ’ne Geri Sayım Başladı!

Gazi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Topluluğu tarafından 13-14 Aralık tarihlerinde Gazi Ünivesitesi Mühendislik Fakültesi Şehit Mustafa Avcu Akademi Salonu'nda düzenlenecek olan Genç Girişim Akademisi bu sene çeşitli firmaların kurucuları olan konuşmacılar ve fuaye alanıyla, “Geleceğin Anahtarı Ellerinde” ana teması altında öğrencileri girişimcilik ve üretimle tanıştırmayı, ilerde kurmayı planladıkları işler ve geliştirecekleri yeni ürünler için alabilecekleri desteklerle tanıştırmayı amaçlamaktadır.

Genç Girişim Akademisi ; Oturumlar, Zengin Fuaye Alanı, Workshoplar, Ödüllü Oyunlar ve Sosyal Medya Çekilişleri ile sizleri bekliyor.

Geçtiğimiz yıl Faladdin kurucu ortağı Kaya Diker, GMG Garage kurucusu Mustafa Baranlı, Onedio, gibi çok değerli isimlerin yer aldığı etkinlikte bu sene de yetkin konuşmacılar sizleri bekliyor olacak. Ayrıca şirket yetkilileriyle birebir görüşme imkanları ve çok daha fazlasını kaçırmayın!

Kayıt olmak ve konuşmacılar hakkında detaylı bilgi almak için instagram.com/gazikmt adresini ziyaret edebilirsiniz.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.