Öğrenci Kariyeri Banner

Gelecekten Spoiler: Okyanusu Bisikletle Geçen Kişi Hakkında Yazı Yazacağız

Gelecekten Spoiler: Okyanusu Bisikletle Geçen Kişi Hakkında Yazı Yazacağız
Yeni Zelanda merkezli Manta5, Hydrofoiler XE-1 olarak adlandırılan, yeni icat edilmiş bir hidrofoil e-bisikletiyle bisiklet sürmeyi yeniden tanımlıyor. Bu bisiklet, göller, nehirler ve okyanus da dahil olmak üzere herhangi bir su kütlesinin üzerinden süzülecek şekilde tasarlanmıştır.

ee0ad0b2346488209a52ceda700cae696521cc33

 

Bisiklet pedalla kontrol edilebilmesinin yanında hem acil durumlar için ve performans iyileştirmesiyle sürüş keyfinin sürekli devam etmesi için 400w'lık bir motor ile destekleniyor.

Nehir, deniz ve okyanusta kısacası her türlü su ortamında kullanılan bu elektrikli su bisikletlerinin satışı şu an için sadece Yeni Zelanda içinden gelen siparişleri kabul ediyor. 2018'den itibaren uluslarası satışlara başlayacak firma için satış değerinin 7000-8000$ olması bekleniyor.

manta5-hydrofoiler-xe-1-hydrofoil-bike1

Sizce de İstanbul köprü trafiğinde arabanın bagajından bisikleti çıkararak karşı yakaya geçmek zevkli olmaz mı gelecekte? Kulağa 7. Köprüyü kullanmaktan daha eğlenceli geliyor :)

Eğer bisikletin nasıl kullanıldığını merak ediyorsanız Youtube'da izleyebilirsiniz.

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.