Öğrenci Kariyeri Banner

Friends Yıldızları, Matthew Perry İçin Ortak Açıklama Yayınladı!

Friends Yıldızları, Matthew Perry İçin Ortak Açıklama Yayınladı!

Efsane dizi Friends'de hayat verdiği 'Chandler Bing' karakteriyle tanınan Matthew Perry, geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. Herkesi şok eden ölümün ardından Friends oyuncuları ortak bir açıklama yayınladı.

Matthew Perry'nin ardından açıklama yapan Friends dizisinin yıldızları, "Söylenecek çok şey var ama şu anda bu kaybın yasını tutmak ve bunu kabullenmek için biraz zamana ihtiyacımız var" dedi.

'Hepimiz büyük bir yıkım yaşadık'

Friends dizisinde canlandırdığı 'Chandler Bing' karakteriyle tanınan Matthew Perry, 28 Ekim'de evinde hayatını kaybetti. Perry'nin ölümünün ardından dizideki rol arkadaşları Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox ve Matt LeBlanc, People'a yaptıkları ortak açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Matthew'un kaybından dolayı hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz oyuncu kadrosundan daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz. Söylenecek çok şey var ama şu anda bu kaybın yasını tutmak ve bunu kabullenmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Zamanla, elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty'nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu seven herkesle birlikte."

1994’te yayımlanmaya başlayan ve New York’ta altı arkadaşın hayatını konu edinen Friends dizisi 2004 yılına kadar devam etti. Dizinin final bölümü ABD’de 52,5 milyon kişi tarafından izlendi ve 2000’lerin en çok izlenen TV dizisi bölümü olarak kayıtlara geçti.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.