Öğrenci Kariyeri Banner

First Step To Business Başlıyor!

First Step To Business Başlıyor!

FIRST STEP TO BUSİNESS ZİRVESİ 5-6 Haziran Tarihlerinde !!!

5 Haziran Cumartesi ve 6 Haziran Pazar günlerinde gerçekleşecek zirve oturumlarımızda alanında profesyonelliğini kanıtlamış konuklarımız bizlere olacak! 

İlk oturumda Profesyonel Koç Deniz Baş, İnsan Kaynakları Profesyoneli Meltem Karagöz Akhisar ve Naature Teknoloji CEO'su Dr. Mehmet Selçuk Batal bizlere eğitim düzenleyecek ve katılımcılara sürpriz deneyimler yaşatacak!

İkinci oturumda Uzman İş ve Örgüt Psikoloğu Nil Madi, Yalın Dönüşüm Koordinatörü Hakan Acar ve LinkedIn Satış Müdürü Kerem Bilgiç bizlere ilham kaynağı olacak eğitimler verecek!

Zirvemiz katılımcılarına birbirinden kıymetli hediyeler ve deneyimler yaşatacak, süreci renklendirecek daha bir çok çekilişler düzenleyeceğiz. Instagram hesabımızdan takip ederek şansınızı arttırabilirsiniz . @yatirimtoplulugu 

Geleceği için kendisine yatırım yapmayı seven gençlerin buluşacağı FIRST STEP TO BUSINESS ZİRVESİ için tek yapman gerek aşağıdaki kayıt formunu doldurmak!! 

(Katılım Sertifikası verilecektir)

 

Kayıt Formu

Etkinlik linki mail adresinize iletilecektir.


Yağız Çakmak

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yağız Çakmak..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.