Öğrenci Kariyeri Banner

Eylül Ayında Netflix'te Yayınlanacak İçerikler!

Eylül Ayında Netflix'te Yayınlanacak İçerikler!

Her ay birbirinden başarılı projeleri kullanıcılarıyla buluşturan Netflix, Eylül ayında yayınlanacak olan dizi ve filmleri açıkladı. Listede en çok öne çıkan yapımlar; başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen'in paylaştığı Aşıklar Bayramı ve Marilyn Monroe'in hayatnın anlatığı Blonde filmi.

Aşıklar Bayramı - 2 Eylül

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen'in yer aldığı Âşıklar Bayramı, 25 yıl ayrı kaldıktan sonra yolları yeniden kesişen bir baba ve oğlunun hikayesini konu ediyor.

Devil in Ohio - 2 Eylül

Gizli bir tarikattan kaçan genç hastasını korumak isteyen bir psikiyatrist, kızı evine alır ve hem ailesini hem de kendini tehlikeye atar.

Rick and Morty - 5 Eylül

Sevilen animasyon dizisi Rick and Morty'de 6'ncı sezonuyla Netflix'te olacak.

Cobra Kai - 9 Eylül

The Karate Kid filminin 30 sene sonrasında geçen Cobra Kai dizisi 5'inci sezonuyla 9 Eylül'de Netflix'te olacak.

Yolun Bittiği Yer - 9 Eylül

Kısa süre önce eşini kaybeden Brenda, ürkütücü bir yolculukta bir cinayet ve parayla dolu kayıp bir çanta yüzünden tehlikeye düşen ailesini korumak için savaşır.

Heartbreak High - 14 Eylül

Kışkırtıcı bir duvar çizimi, Hartley Lisesi'nde birbiriyle takılan herkesin foyasını ortaya çıkarır. Çizimi yapan Amerie ise olayın berbat sonuçlarıyla mücadele etmek zorunda kalır.

Terim - 15 Eylül

Ünlü Teknik Direktör Fatih Terim'in, futbol kariyeri boyunca elde ettiği başarıları ve yenilgileri anlattığı belgesel 'Terim', 15 Eylül'de izleyicilerle buluşacak.

Winx Efsanesi: Kader 2. Sezon - 16 Eylül

Alfea'nın öğrencileri Solaria'yı okuldaki potansiyel düşmanlardan korumak zorundadır. Bloom ise güçlerini kontrol etmek için mücadele verir.

Athena - 23 Eylül

Küçük bir çocuğun trajik bir şekilde öldürülmesi, Athena topluluğunda bir savaşın fitilini ateşler. Çatışmanın merkezindeyse kurbanın ağabeyleri vardır.

Blonde - 28 Eylül

Marilyn Monroe'nun yaşamını cesur bir şekilde ele alan bu kurmaca öykünün başrolünde Ana de Armas yer alıyor.

EnterGalactic - 30 Eylül

New York'ta aşkı arayan iki yaratıcı insanı konu alan bu animasyon filmde müzik, sanat ve moda iç içe geçiyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.