Öğrenci Kariyeri Banner

Evden Çalışarak Para Kazanabilmek İçin 7 Kolay Yöntem

Evden Çalışarak Para Kazanabilmek İçin 7 Kolay Yöntem

Herkesin bildiği gibi ülkemizde de etkisini sürdüren korona virüs dolayısıyla şu sıralar birçok insan eve tıkılıp kaldı, işinden atıldı ya da öğrenci olduğundan uzun sürekli bir işte çalışmaya vakti olmuyor. Bu yüzden çoğu kişi part-time ya da uzun süreli işler arıyor. Ama maalesef ki pandemi ortamında iş bulmak hiç de kolay görünmüyor. Bütün bu sebepleri düşününce evde oturarak para kazanmak herkes için bir hayal niteliği taşısa da kolayca gerçekleştirilebilecek yöntemlerle bu aslında mümkün.

İşte evde bilgisayar başında para kazanmanızı sağlayacak 7 kolay yöntem;

1)Sanal Asistanlık Yapın

Sanal asistanlar bu şartlar altında herkesin istediği birer yardımcı haline geldi. Fiziki olarak asistan tutmayı istemeyen insanlar tercihlerini sanal asistandan yana kullanıyorlar. Bunun sebepleri arasında sanal ortamdan iş yürütmenin kolaylığı ve pandemi koşulları yer alıyor. Siz de birçok firmanın açtığı sanal asistan ilanlarına başvurarak bu tarz işler yapabilir ve para kazanabilirsiniz. Ayrıca sanal asistanlık yapabilmeniz için diksiyonunuzun düzgün olması, iyi derecede bilgisayar ve klavye kullanabilmeniz, güçlü iletişim yeteneklerine sahip olmanız gibi nitelikler isteniyor.

2)İnternet Bankacılığından Altın ve Döviz Alıp Satın

İnternet üzerinden bankalardan altın ve döviz alıp satmak birçok kişi için para kazanma yöntemlerinin başında geliyor. Bu konu hakkında biraz bilgi kazanarak ve bunun için YouTube vb. platformları kullanabilirsiniz. Böylelikle bu işte uzman hale bile gelebilirsiniz.

Unutmayın son yılların en çok kazandıran yatırım araçlarının başında altın gelmektedir. Son beş yılda yaklaşık %440 kazandırırken son bir yılda da yaklaşık %50 gibi bir kazanç sağladı. Günlük ya da haftalık ciddi dalgalanmalar yaşayan altın al-sat ile ciddi kazançlar sağlayabileceğiniz bir yatırım aracı konumundadır.

3)Dijital Para Piyasasına Yatırım Yapın

Son yıllarda herkesin aklındaki konu kripto para ile de oldukça fazla miktarlar kazanabilirsiniz. Eğer evde bilgisayar başında para kazanmak istiyorsanız dijital para borsaları bu iş için çok ideal ve çok kazançlı olduğunu söyleyebiliriz. Bunun için yapmanız gereken asıl şey dijital para borsasına kayıt olmak ve bir miktar para yatırmak sonrasında ise alım satım yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz.

4)Youtube Kanalı Açarak Para Kazanmak

Şu sıralar birçok kişinin yaptığı şekilde siz de YouTube kanalı açabilir videolar yükleyerek para kazanabilirsiniz. Bir nevi girişimcilik görevi gören bu iş şu sıralar çok fazla insanın tercih ettiği ve eğlenceli bir aktivite niteliği kazanıyor. Siz de bu yolla para kazanabilirsiniz.

5)Instagram Üzerinden Para Kazanın

 Instagramda para kazanmanın birçok yolu var. Özellikle koronadan dolayı dışarı çıkmayan ve devamlı evde zaman geçiren kişiler için harika bir fırsat. İşte instagramda para kazınmanın bazı yolları;

Takipçi sayınızı artırarak para kazanabilirsiniz;

Takipçi sayınız ne kadar çok olursa markalar ve kişiler sizinle iletişime geçmek ister ve size tanıtım için reklam verirler. Ortalama 100 bin takipçi için 1000₺ ödenmektedir. Yani sizin 500 bin takipçiniz var 5000₺ kazanma şansınız doğar. Ve unutmayın reklam gelirleriniz sektörlere göre değişim gösterebilmektedir. Yani doğru bir seçimle çok daha büyük paralar kazanabilirsiniz aynı takipçi sayısı ile.

Ürün satarak para kazanabilirsiniz;

Öncelikle fiziki ürünler mi yoksa dijital ürünler mi satacaksınız karar verin. Örneğin bayanlardan oluşan bir takipçi listeniz varsa kozmetik, kıyafet, takı ve sağlık ürünleri satışı yapmayı düşünebilirsiniz. Yani instagramda satış yapmak tamamen size kalmış bir durum. Bir uzmanlık alanınız varsa o alanla alakalı paylaşımlar yaparak becerilerinizi de satabilirsiniz.

Satış ortaklığı ile para kazanabilirsiniz;

Satış ortaklığı, Instagramdan para kazanmak için en kolay yollardan biridir.
Basit bir şekilde, satış ortaklığı, hesabınızdaki bir kullanıcı başka bir şirketin bağlantısını tıkladığında ve ürünlerinden birini satın aldığında bir komisyon almanızdır. Genellikle, birisi şirketin ürününü satın aldığında veya sadece bağlantıyı tıkladığında bile bir komisyon alırsınız.
Satış ortaklığı yapmak çok kolaydır, çünkü yapmanız gereken tek şey, ürünü bir “hikâye”, video ya da bu konuda küçük bir paragrafla yayınlamak ve daha sonra Instagram biyografisine link koymaktır. Aynı zamanda, bu belirli ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için kullanıcıları yönlendirebileceğiniz kendi web sitenize de sahip olabilirsiniz.

Sponsorlu iletiler ile para kazanabilirsiniz;

Sponsorlu iletiler Instagramdan para kazanmak için başka bir yoldur ve 2020 yılı itibariyle, markalar tarafından ödemesi yapılan 32,3 milyar sponsorlu ileti Instagramda yayınlanacaktır.

Harekete geçebilir ve durumu lehinize çevirmek için bunu kullanabilirsiniz!

Sponsorlu iletiler nelerdir? Takipçilerinizi arttırın, bazı mesajları destekleyin ya da sağlık, erkek / kadın ihtiyaçları, kediler ya da başka bir şey üzerinde uzmanlaşın. Bir sponsor yaptığınız şeyi beğenirse, onlarla iletişim kurmanızı isteyecektir!

6)Grafik Tasarım Öğrenebilirsiniz

Grafik tasarım yoluyla çok iyi başarılar elde edebilir ve kolayca para kazanabilirsiniz. Bunun için internette birçok eğitim bulabilirsiniz ve bu eğitimleri alarak bu konuda bilgi sahibi olabilir ve birçok firma için çalışarak para kazanabilirsiniz.

7)Network Marketing İşi Yaparak Para Kazanabilirsiniz

Network marketing hem ülkemizde hem de dünyada hızla büyüyen bir sektör. Bazı kişiler için ek gelir bazıları içinse de full time yapılan bir iş olmaktadır. Sektörün büyüklüğüne bakacak olursak: 2019 verilerine göre ilk 100 firmanın toplam cirosu 82,5 milyar dolar, 2020’de ilk 50 firmanın toplam cirosu 52,9 milyar dolar ve tahmini dünya çapındaki yıllık network marketing firmalarının toplam cirosu ise 200-250 milyar dolar. Toplam çalışan distribütör sayısı ilk 100 firma için 155 milyon ve tüm toplamda da yaklaşık 300-350 milyon kişi.

Siz de bu işi yaparak yüklü miktarlar elde edebilirsiniz.

ÖZGÜN İÇERİK

 

Kaynak


Şule  ULABA

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Şule ULABA ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.