Öğrenci Kariyeri Banner

Emniyet Kemerinin Önemine Dikkat Çekene Otomobil

Emniyet Kemerinin Önemine Dikkat Çekene Otomobil

Karayolu Trafik Güvenliğine ilişkin araç içinde emniyet kemeri kullanımını yaygınlaştırması amacıyla “Bu Kemer Sana Çok Yakışır” konulu Fotoğraf - GİF ve Kısa Film ile Afiş ve Slogan yarışması yapılacak.


Araç içi emniyet kemeri kullanımı temasının işleneceği eserlerde, herhangi bir kurum, kuruluş, siyasi parti, örgüte ait sembol, simge, yazılı ve sözlü ifade bulundurulmayacak. Eserlerde herhangi bir grubu, oluşumu, kişiyi kınayıcı, küçük düşürücü, onur kırıcı tarzda ifadeler yer almayacak.


Eserler internet sitesinde yapılan oylamada, "en çok beğeni" sırasına göre kendi kategorisinde ödüllendirmeye tabi tutulacak. Yarışma kurallarına uygun bulunmayan eserler, kayıt aşamasında Emniyet Genel Müdürlüğünce oluşturulan yürütme kurulunca değerlendirmeye alınmayacak. Aynı eser kategorisinden 2 veya daha fazla eser aynı sayıda beğeni alırsa, yarışma yürütme kurulu tarafından dereceleri değerlendirmeye alınacak.


Başvuruların ücretsiz olduğu yarışmada, görsel tasarım kategorisinde 18 yaş üstü tüm bireyler Fotoğraf - GİF ve Kısa Film  yarışmasına katılabilecektir. 18 yaş altındaki bireyler kendi adları ile bu kategorideki yarışmaya bizzat katılım sağlayamayacak olup eserlerini yalnızca kanuni temsilcileri adıyla (veli/vasileri) yarışmaya katılım sağlayabileceklerdir. Birinci olan otomobil, ikinci olan bilgisayar, üçüncü olan ise tabletle ödüllendirilecek.


Ülkemizdeki tüm ortaokul öğrencileri Afiş ve Slogan yarışmasına katılabilecektir. Afiş ve Slogan kategorilerinde birinciler Euro Disney Resort gezisi, ikinciler bilgisayar ve üçüncüler tablet kazanacak. Ödülleri kanuni temsilcileri (veli/vasi) ile birlikte verilecektir.


Unutmayın, katılmasanız bile oy vererek kazanacak kişiyi belirleyebilirsiniz!


Yarışma Şartnamesi


Yarışma hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için TIKLAYINIZ.


Son Katılım: 31 Ağustos 2018


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.