Öğrenci Kariyeri Banner

Elton John Konseri Canlı Yayınlanacak

Elton John Konseri Canlı Yayınlanacak

İngiliz müziğinin önemli isimlerinden olan Elton John, 50 yıldan uzun süren müzik kariyerine veda ediyor. Farewell Yellow Brick Road Turnesi kapsamında hayranlarının karşısına çıkacak Elton John, son konserini ABD’deki Dodgers Stadyumu’nda yapacak. 

Belgesel İçin 30 Milyon Dolar Ödendi

20 Kasım’da gerçekleşecek konser, Elton John belgeseli için 30 milyon dolar ödeyen Disney + da canlı olarak yayınlanacak. Bu konser, sanatçının veda turnesine ve kariyerine odaklanan “Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances And the Years That Made His Legend” adlı belgeselin bir parçası. 

Son 50 yıldaki konserlerden görüntüler, daha önce yayınlanmamış sahneler, el yazımı günlüklerinden notların yer alacağı belgeselin yönetmen koltuğunda R.J. Cutler yer alıyor. Cutler daha önce de “Billie Eilish: The World’s a Little Bit Blurry” adlı belgeselin yönetmen koltuğunda oturmuştu. Elton John ise Disney filmi olan “The Lion King” için “Circle of Life” ve “Can You Feel the Love Tonight” şarkılarını yapmış ve Can You Feel the Love Tonight şarkısıyla Oscar ödülü kazanmıştı. 

“Can You Feel the Love Tonight” şarkısını aşağıdan dinleyebilirsiniz: 

Kaynak
 


Sıla Tanrıverdi

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Sıla Tanrıverdi..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.