Öğrenci Kariyeri Banner

Dünyanın En İyi Kamerasına Sahip Telefonu Belli Oldu!

Dünyanın En İyi Kamerasına Sahip Telefonu Belli Oldu!

DxOMark'ın son testlerine göre Huawei Mate 50 Pro, dünyanın en iyi kamerasına sahip cep telefonu olarak belirlendi.

DxOMark, güncel bir şekilde listesini güncelleyerek en iyi kameraya sahip telefon modelini açklıyor. Kamera performansıyla ilgili test sonuçlarına göre en iyi performansı Huawei Mate 50 Pro gösterdi.

Avrupa'da ve Türkiye'de yeni satışa çıkan telefon modeli, 149 puan alarak listenin 1'inci sırasına yükseldi. Dış mekan başta olmak üzere iç mekanlarda ve düşük ışık seviyelerinde de yüksek bir performans sergileyen cihaz, DxOMark tarafından yapılan test sonucuna göre akıllı telefonlar arasındaki en iyi sonucu verdi

Huawei Mate 50 Pro Kamera Özellikleri Şu Şekilde:

Cihazın optik görüntü sabitleme ve değişken diyafram aralığına sahip 50 MP ana kamerası mevcut. Kamera sisteminde f/2.2 diyaframa sahip 13 MP ultra geniş açılı lens bulunuyor. Ayrıca f/3.5 diyafram değerinde optik görüntü sabitleme özelliği bulunan 64 MP telefoto kamerasına sahip. 

Huawei Mate 50 Pro kamerasının kullanıcılara sunduğu avantajların başında hem fotoğraf hem de videolarda geniş dinamik aralık sunuyor olması bulunuyor. Bunun haricinde yüksek görüntü detayı sunması, fotoğraf ve video çekiminde hızlı ve doğru otomatik odaklama yapması, parlak ışıkta canlı renkler ve profesyonel gürültü kontrolü sağlaması kamerayı birinci sıraya yerleştiriyor.

Huawei Mate 50 Pro, aldığı 149 puan ile birinci sıradaki Google Pixel 7 Pro'yu ikinci sıraya düşürüyor. Honor Magic 4 Ultimate ise 3'üncü sıraya iniyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.