Öğrenci Kariyeri Banner

Dünyaca Ünlü Mobil Tarayıcı Uygulaması Türk Öğrencilere Verdikleri Destekleri Açıkladı!

Dünyaca Ünlü Mobil Tarayıcı Uygulaması Türk Öğrencilere Verdikleri Destekleri Açıkladı!

Dünyanın en bilinen mobil tarayıcı uygulamalarından biri olan CamScanner Türkiye'deki öğrenci kitlesine dair açıklamalarda bulundu. Şimdiye kadar öğrencilere sundukları destekler hakkında açıklama yaptı.

2011 yılında yayınlanmaya başlayan CamScanner, Türk öğrencilere dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Öğrencilerin eğitim sistemi içerisinde bir ton yükün altında olduğunu belirten şirket, mobil uygulamaları üzerinden öğrencilere ücretsiz destek verdiklerinin altını çizdi.

Dünyaca Ünlü Mobil Tarayıcı Uygulaması Türk Öğrencilere Verdikleri Destekleri Açıkladı!

CamScanner sözcüsü açıklamasında: " Türk öğrenciler dikkate değer zorluklarla karşılaşıyorlar. Yoğun ders programları, kısıtlı teslim süreleri, sınav stresi ve etkinliklere katılım, genç öğrenciler üzerinde büyük bir baskı oluşturuyor. Ekstra hafifletici koşullar ise gelişmeye devam etmek için ihtiyaç duydukları desteği almalarını sağlamak daha da önemli hale geliyor. Öğrencilerimize yol boyunca karşılaşabilecekleri engellere rağmen çalışmalarında başarılı olmalarını sağlayacak araçları sunmak ve böylece herkesin parlak bir geleceğe sahip olmasını sağlamak istiyoruz."  dedi. 

Şirket sözcüsü şirketin öğrencilere sağladığı avantajlardan bahsetti:

  • Uygulamanın tarama özelliği sayesinde öğrencilerin önemli eğitim materyallerini ve belgelerini hızlı bir şekilde dijital ortama aktarmaları sağlanıyor.
  •  Öğrenciler belgelerini kullanışlı düzenleyebilir ve ulaşabilir hale getirir. Böylelikle stresi ve harcadıkları zamanı azaltmaya katkı sağlar.
  • Uygulamanın belge paylaşma özelliği sayesinde iletişimi ve ekip çalışmasını kolaylaştırabilir. Türkiye'de ve dünyada iş birliğinde zorluklar yaşanırken CamScanner, öğrencilere arkadaşları ve öğretmenleri ile sorunsuz bir şekilde çalışma fırsatı  sunarak eğitim süreçlerinin aksamasını engelliyor.

700 milyondan fazla kullanıcıya sahip CamScanner'a Android ve iOS üzerinden ve web sürümünden ulaşabilirsiniz.

Web sürümü için tıklayın.

Kaynak

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.