Öğrenci Kariyeri Banner

Disney Plus'a Şifre Paylaşım Kısıtlaması Geldi!

Disney Plus'a Şifre Paylaşım Kısıtlaması Geldi!

Netflix'in uyguladığı şifre paylaşım yasağı Disney Plus'a da geldi. 

Dünya genelinde 140 milyondan fazla abonesi bulunan Disney Plus, geçtiğimiz yıl kullanıcı sayısında bir düşüş yaşadı. Geçen yıldan itibaren 20 milyondan fazla kullanıcı Disney Plus üyeliğini sonlandırdı. Daha pahalı yeni planlar sunma yoluna giden şirket şimdi de daha önemli bir değişiklik yaptı.

Şifre Paylaşım Kısıtlaması 1 Kasım'dan İtibaren Başlıyor!

Android Authority'in yaptığı habere göre artık kullanıcılar Disney Plus şifrelerini evleri dışındaki kimseyle paylaşamayacak. 

Disney Plus, kullanıcılarına bir e-posta göndererek 1 Kasım'dan itibaren şifre paylaşım yasağının uygulanacağını bildirdi. 1 Kasım'dan itibaren sadece aynı evdeki kişilerin ana hesabınıza bağlı cihazları izlemesine izin verilecek.

Netflix de daha önce şifre paylaşımını engellemek amacıyla hesabınıza bağlı cihazları yalnızca aynı evden kişilerin izlemesine izin vermişti. Ancak Netflix, aynı evde yaşamayan kullanıcıların hesabınızı kullanabilmesi için ekstra ödeme yapmayı zorunlu tuttu. Disney Plus'ın böyle bir adım atıp atmayacağı belirsizliğini koruyor.

Ayrıca Netflix, izleme listenizi ve önerilerinizi profilinize aktarmanıza izin veriyor. Disney Plus ise henüz böyle bir karar vermedi. 

Disney Plus'ta şifre paylaşım kısıtlaması 1 Kasım'da Kanada başta olmak üzere birkaç ülkede başlıyor. Kısıtlamanın diğer ülkelere de yakında geleceği düşünülüyor.

 

Kaynak

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.