Öğrenci Kariyeri Banner

Dikkat CEO Çıkabilir!: Boğaziçi Üniversitesi ENSO MSE 21-22 Kasım’da Online’da

Dikkat CEO Çıkabilir!: Boğaziçi Üniversitesi ENSO MSE 21-22 Kasım’da Online’da

 

Management Study with Executives (MSE); Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO) tarafından bu yıl 10.su düzenlenen, 2 gün boyunca farklı sektörlerden C-Level yöneticiler ile katılımcılar arasında sağlam bir köprü kuran Türkiye’nin en prestijli kariyer zirvelerindendir. 

MSE’yi ayrıcaklıklı kılan ; iş dünyasının en prestijli firmalarından gelen üst düzey yöneticilerin kariyerlerindeki dönüm noktalarını, başarı ve başarısızlık hikayelerini anlattıkları liderlik seminerleridir. Online sunumlar olarak 2 gün boyunca gerçekleşecek bu seminerlerde C-level yöneticilerin başka hiçbir yerde bulamayacağın konuşmalarından ilham alarak kendi kariyer yolunu çizebilirsin. 

MSE’de Networking Room sayesinde sektörlerin lider şirketlerine ayrılan online odalarda üst düzey yöneticiler ve şirket görevlileri ile iletişim kurup çevreni genişletebilir, aklındaki  sorulara cevap bulabilirsin. Online ortamda gerçek bir networking ortamı oluşturarak  hayalindeki sektör ve şirket hakkında birinci ağızdan bilgi alabilir, çeşitli departmanlardan görevlilerle bir araya gelebilirsin. Sunumlarla eş zamanlı olarak 21 Kasım'da açık olacak online networking odalarında sektörün önde gelen şirketleri katılımcıları bekliyor olacak! 

MSE’de ayrıca üst düzey yöneticilere kendini göstermek ve deneyimleyerek öğrenmek için önemli fırsatlar sunan ödüllü vaka analiz çalışmaları ve workshoplar da olacak. Sektörlerinin önde gelen şirketleri tarafından düzenlenecek online vaka çalışmaları (case Study), analitik düşünme yetisi ve problem çözme becerilerini takım çalışması ortamıyla destekleyerek iş hayatından bir örnek sunar. Katılımcılara kendini geliştirme ve staj bulma gibi imkanlar sağlayan vaka çalışmaları, başarıya açılan kapıların anahtarı niteliğindedir. 

 

Yedi yıl önce Yılın En İyi İş Adamı seçilen Ahmet Nazif Zorlu’nun MSE 13’te söylediği Bu organizasyon benim gençliğimde olsaydı Vestel şu an çok daha büyük olurdu.” sözü neye dayanıyor? 

Bir kariyer etkinliğinden beklenen her şeyi fazlasıyla karşılayan MSE 21-22 Kasım’da Online’da! 

 

*Bilet : https://biletino.com/e-a8r 

*Yapılacak Case Study başvuruları da websitemiz üzerinden olacaktır. 

Ayrıntılı bilgi ve başvuru : https://mse.ensoboun.com/ 

Instagram : @msebogazici 

 

*Etkinliğimiz sertifikalıdır. 

*Toplu alımlar için  bizimle iletişime geçiniz. 

 


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.