Öğrenci Kariyeri Banner

Digital Soft Skills Academy 2 Başlıyor!

Digital Soft Skills Academy 2 Başlıyor!

Eskişehir Teknik Üniversitesi bünyesindeki EESTEC LC Eskişehir olarak bu dönem ikincisini düzenlediğimiz Digital Soft Skills Academy ile 5-6 Aralık 2020 tarihlerinde tekrar karşınızdayız.

Geçtiğimiz yaz birincisini gerçekleştirdiğimiz etkinlik bu dönem yeni yüzler ve yeni konseptler ile sizlerle buluşuyor.

Yeni dünyanın gereksinimlerinden doğup her insanın sahip olması gereken, kendini zenginleştirmek için bir yol arayan bireylerin başvurduğu soft skills kısaca; zaman ve motivasyon yönetimi, takım çalışması gibi birçok sosyal yeteneği kapsamaktadır.

Alanında uzman 4 eğitmen tarafından Zoom üzerinden gerçekleştirilecek olan bu etkinliğin 4 oturumundan en az 2'sine katıldığınız takdirde, VERIFIED onaylı ve Linkedin profilinize ekleyebileceğiniz katılım sertifikasını almaya hak kazanacaksınız. Takvime ve içeriğe aşağıdan ulaşabilirsiniz:

  • 5 Aralık 2020 Saat: 14 - 16.00, Tuğba Özdenal KÖKSAL (iam Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi, Profesyonel Eğitmen, İK Uzmanı) - "Stratejik Pazarlama ve Kriz Yönetimi"
  • 5 Aralık 2020 Saat: 17 - 19.00, Arda ÖS (Profesyonel Koç, Eğitim Danışmanı, Profesyonel Eğitmen) -"İfadeye Çağırılıyorsunuz! Kendinizi İfade Etme Yolları"
  • 6 Aralık 2020 Saat: 13 - 15.00, Doğan Can KARABUDAK (Sınırları Aşan Yönetim Gençlik Derneği (YOBBA) Yönetim Kurulu Başkanı, Eğitmen) - "Gençken Değerlendirilmesi Gereken Fırsatlar"
  • 6 Aralık 2020 Saat: 16 - 17.30, Serhan YILMAZ (Turkey Sales and Business Development Association Başkan Yardımcısı, Satış ve Pazarlama Uzmanı, SAP Türkiye ve Freelancer Eğitmen, HikayeAnlatıcısı) - "Ön Yargısız Hayat ve Motivasyon"

Etkinliğe katılmak için bu formu 4 Aralık 2020 Saat: 18.00'a kadar doldurabilirsiniz.

Herhangi bir problem yaşadığınız takdirde bizlere Instagram üzerinden @eesteclceskisehir hesabından veya eskisehir@eestec.net e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.