Öğrenci Kariyeri Banner

Daha Önce Varlığından Haberimiz Dahi Olmayan Meslekler

Daha Önce Varlığından Haberimiz Dahi Olmayan Meslekler
Hepimizin hayal ettiği bir iş vardır. Ancak bu ister eğlence ister bilim alanında olsun, her zaman başka yerlerde olmayı tercih ederiz. Hayal gücümüzü harekete geçiren bazı işleri listeleyebiliriz. Ancak daha az bilinen fırsatlar adeta kendisine çeker. Ufak şekerleme yapmaktan, çay içmek için dünyayı gezmeye kadar... Bu beklenmedik hayal gibi meslekler sizi yeni başlangıcınız için yönlendirecektir.

 

Profesyonel Sarılıcı

hug





 

Sakız Uzmanı

 

Çikolatacı

chocolatier

Çikolatacı, aslında çikolata kullanan bir sanatçıdır. Çikolatacılar, tüm şekerleme çeşitlerini çikolatadan yaparlar. Onları kakao ve diğer içerikleri şekerlere dönüştüren çikolatacılarla karıştırmamak gerekir. Çikolatacı, çikolatalarla özel şekilde ilgilenir ve onları tüm yaştaki müşterileri memnun edecek ikramlara, tatlılara ve şekerlere dönüştürür. Simply Hired’e göre ortalama maaş 21.000 dolardır ama bu rakam markaya, tecrübeye ve konuma dayalı olarak önemli ölçüde değişebilir. Bonnat Chocolatier’den Düz/Orijinal Koyu Tablet Kategorilerinde 2016 Uluslarası Çikolata Ödüllerinin altın ödüllü kazananı Stéphane Bonnat.

 

Profesyonel Uyuyucu

A girl is having a sleep of a just

Yatarak para kazanmak bu olsa gerek. İster bilimsel araştırma için ister NASA için uyusunlar, profesyonel uyuyucular kelimenin tam anlamıyla hayal gibi işe sahiptir. Yılda ortalama 15.000 dolar civarında kazançları vardır. Bu şirkete, konuma ve tecrübeye göre değişiklik gösterebilir. Boston’lı Pat Philips bölge hastanelerinde uyku araştırma projelerine katılmak için ödeme alıyor. Örneğin, Helsinki Oteli, yataklarını test etmeleri ve blog gönderilerinde tecrübeleri hakkında yazmaları için profesyonel uyuyucular tutmuştur.

 

Çay Tadıcı

tea


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.