Öğrenci Kariyeri Banner

Count Me In Studio Başlıyor!

Count Me In Studio Başlıyor!

14-30 yaş arası bireyleri iş hayatındaki adaletsizliklere karşı bilinçlendirmeyi amaçlayan Count Me In Projesi kapsamında; işe alımlarda fırsat eşitliği ve dezavantajlı bireylerin iş hayatında yaşadıkları ayrımcılık durumlarını konu alacağımız, katılımcıların profesyonel iş hayatlarına dair tecrübelerini söyleşi ortamında aktaracakları Count Me In Studio adlı etkinliğimize sizler de katılmak ister misiniz?

Etkinliğimiz üç oturum şeklinde gerçekleştirilecektir. İlk oturumda yer alacak konular; "İş Hayatında Cinsiyet Eşitliği", "İşe Alımda Başvuru Koşulları", "İşe Alımda Fırsat Eşitliği", "Fırsat Eşitliğinde Dezavantajlı Bireyler" ve "Cinsiyete Dayalı Ücret Açığı" şeklindedir. Farkındalık Yarat Derneği ve TOG Vakfı’nın konuşmacı olarak katılacağı ikinci oturumda, "Toplum Olarak Farkındalık Yaratma Konusunda Daha Etkili Olmanın Yolları", "Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Sağlanmasına Yönelik Gönüllülük Çalışmalarının Toplumdaki Etki Alanı", "FarYa Derneği'nin Cinsiyet Eşitliği Politikası", "Kişi ve Kurumların İş Birliği İle Bilinçlendirme Çalışmalarını Geliştirme Yol ve Yöntemleri" konu başlıkları üzerinde durulacaktır. Son oturum olan Count Me In Projesi ‘CMI Box’ta ise katılımcılar beyin fırtınası yapıp eğitimlerdeki konular, katılımcıların çevrelerindeki mevcut durumlar veya genel olarak konu ile ilgili fikirlerini anonim olarak belirteceklerdir. 

Etkinlik Bilgileri

Tarih: 20 Haziran 2021 Pazar, Saat 13.00-17.00 

Platform: Google Meet

Başvuru Formu

 

AEGEE-Eskişehir ve Count Me In Projesi Instagram adreslerimiz;

aegeeeskisehir

cmi_project 

 

 


Yağız Çakmak

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yağız Çakmak..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.