Öğrenci Kariyeri Banner

Coca-Cola Akıllı Telefon Projesini Duyurdu!

Coca-Cola Akıllı Telefon Projesini Duyurdu!

Coca-Cola markalı akıllı telefon geleceğini açıklandı. Ortaya çıkan ilk iddialara göre içecek devi popüler bir üreticiyle iş birliğine gidiyor.

Popüler içecek şirketi Coca-Cola, kendi akıllı telefon modeli üzerinde çalışmaya başlamış olabilir. Şirketin, belirli pazarlarda sunmayı planladığı yeni akıllı telefonu için görüşmeler gerçekleştirdiği belirtildi. Hatta bazı kaynaklar ilk akıllı telefonun tasarımını sızdırdı.

Hindistan’da ortaya çıkan yeni iddialara göre Coca-Cola, kendi cihazını üretmek için popüler bir akıllı telefon markasıyla anlaştı. Coca Cola adıyla geleceği söylenen akıllı telefonun ilk görüntüleri sosyal medyada viral haline geldi.

Henüz üretim ortağının adı duyurulmadı. Ancak telefonun tasarımı, Realme’nin orta segment modellerine işaret ediyor. İkili kamera kurulumuna sahip olan Coca Cola markalı akıllı telefon, arka panelinin sağ tarafında büyük bir logoya yer veriyor.

Coca-Cola markalı ilk akıllı telefonun, şirketin temasına uyum sağlayacak şekilde geliştirildiği belirtildi. Yani hem aksesuarları hem de işletim sistemi arayüzü Coca-Cola’nın kırmızısına dikkat çekecek. Ortaklığın resmi onayının ve cihaz lansmanının bu çeyrekte açıklanacağı düşünülüyor.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.