Öğrenci Kariyeri Banner

Chicago Üniversitesi'nden Online Olarak Alabileceğiniz Ücretsiz Dersler!

Chicago Üniversitesi'nden Online Olarak Alabileceğiniz Ücretsiz Dersler!

Dünyanın en iyi üniversiteleri arasında ilk sıralarda yer alan Chicago Üniversitesi, herkesin ücretsiz şekilde faydalanabileceği online eğitimler veriyor. Henüz okulların başlamasına da vakit varken zamanınızı faydalı bir şekilde değerlendirmek isterseniz bu derslere göz gezdirerek okula küçük bir hazırlık yapabilirsiniz.

Ancak "Online eğitim benim için yeterli değil, yurt dışında benim için birebir eğitim fırsatı yok mu" diyorsanız; buraya tıklayıp Orbis'in sitesini ziyaret ederek dilediğiniz ülkedeki eğitim fırsatlarını inceleyebilirsiniz. İsterseniz online danışmanlık alabilir, isterseniz de yüz yüze görüşmek için size en yakın Orbis ofisini ziyaret edebilirsiniz.

Chicago Üniversitesi'nden online olarak alabileceğiniz ücretsiz dersler:

Beyni Anlamak: Gündelik Hayatın Nörobiyolojisi

Bu derste, sinir sisteminin davranışları nasıl ürettiği, beynimizi her gün nasıl kullandığımız ve sinirbilimin günümüzde insanları etkileyen yaygın sorunları nasıl açıklayabildiği konuları işleniyor.

Kent Eğitiminde Kritik Konular

Bu derste, eğitim ve eğitim reformu alanındaki birçok kritik konuy, alanın tartışmalara ve kutuplaşmış görüşlere yol açan yönlerine odaklanarak ele alınıyor.

Küresel Isınma I: İklim Değişikliğinin Bilimi ve Modellenmesi

Bu ders, küresel ısınma bilimini ve insanların dünyanın iklimi üzerindeki etkisinin tahminini ele alıyor. Çok fazla bilimsel altyapıya sahip olmayan ancak sağlıklı bir merak duygusuna sahip bir izleyici kitlesine yönelik olan bu ders, tümü basit bir matematik  temeline dayanan fizik, kimya, biyoloji, yer ve atmosfer bilimleri ve hatta bazı ekonomi bilimlerinden içgörüleri ve bakış açılarını bir araya getirir.

Varlık Fiyatlandırması

Satış Stratejileri: Satış Sürecinde Ustalaşmak

Bu dersle birlikte müşterileri nasıl kazanacağınızı ve memnun edeceğinizi, farklı bağlamlarda satış becerilerini nasıl kullanacağınızı, güçlü hikayeler anlatacağınızı, girişimci satış sürecini nasıl yöneteceğinizi ve şirketinizi, kariyerinizi ve hayatınızı inşa etmede başarı için gereken temel araçları kullanmayı öğrenebileceksiniz.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

1 Yorum

  • Neslihan  Duygulu

    Merhabalar!! Ücretsiz online ders alacağımız sayfanın linkini atar mısınız?

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.