Öğrenci Kariyeri Banner

Cem Yılmaz'ın Yeni Netflix Filmi "Ayzek ile Bir Gece"den Görsel Yayınlandı!

Cem Yılmaz'ın Yeni Netflix Filmi "Ayzek ile Bir Gece"den Görsel Yayınlandı!

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen yeni Netflix filmi Ayzek ile Bir Gece'den bir görsel daha paylaşıldı. Filmin yayın tarihi ise henüz belirtilmedi.

Son olarak Erşan Kuneri ile Netflix bünyesinde ekranlara gelen Cem Yılmaz, yeni filmi Ayzek ile Bir Gece için çalışmalarına devam ediyor. Netflix’te yayınlanacak olan yeni Cem Yılmaz filminden bugün yeni bir görsel paylaşıldı. Yayınlanan görselde Cem Yılmaz’ın Ayzek karakterinin bir otel önünde, elinde telefonla durduğu gözüküyordu. 

Ayzek ile Bir Gece'den Paylaşılan Görsel:

Ayzek ile Bir Gece’nin yönetmen koltuğunda ve başrolünde Cem Yılmaz yer alırken, filmin oyuncu kadrosunda Ahsen Eroğlu, Celal Kadri Kınoğlu, Nilperi Şahinkaya, Özge Özberk ve Bülent Şakrak gibi isimler bulunuyor.

Ayzek ile Bir Gece, yıllardır vapurlarda garsonluk yapan Ayzek’in pandemi nedeniyle işsiz kalmasıyla kendisini bir otelin gece vardiyasında bulmasını anlatacak. Filmin Netflix’te yayınlanacağı tarih ise henüz paylaşılmadı.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.