Öğrenci Kariyeri Banner

Cem Yılmaz'dan Herkesi Duygulandıran Paylaşım!

Cem Yılmaz'dan Herkesi Duygulandıran Paylaşım!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaşanan dayanışma hakkında paylaşım yapan Cem Yılmaz, "Allah iyi insanlardan razı olsun, İnsanın iyisi çok başkaymış" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetinde iki büyük depremin ardından kurtarma ekiplerinin ve yardım kuruluşlarının çalışmaları devam ediyor. Ülkemizde de birçok ünlü isim deprem bölgesine destek olmak için ilk günden beri çalışmalarını sürdürüyor.

'İnsanın iyisi çok başkaymış'

Bu isimlerden biri olan ünlü komedyen Cem Yılmaz, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Cem Yılmaz, yaptığı paylaşımda "Allah iyi insanlardan razı olsun, İnsanın iyisi çok başkaymış" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz daha önce yaptığı paylaşımda da bölgeye yardım sağlayacağını duyurmuş, “Hatay’dan ulaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hem devlet hastanesi hem dışarıdan hekim arkadaşların isteklerini yerine getirmeye çalışacağım. Lütfen Hatay yazdım darılmayın. Nereye gücümüz yeterse. İstediğimiz adres ve tıbbı ihtiyaç listesi” demişti.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.