Öğrenci Kariyeri Banner

Çat Kapı Yurt Dışı!

Çat Kapı Yurt Dışı!
2014 Ocak ayında hayata geçen Öğrenci Kariyeri, üniversite öğrencilerine yönelik ilk kariyer desteğini Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü (SAÜ EMK) 'ne vererek gerçekleştiriyor. 

yurtdısı_bedava

Avrupa’yı emekliliğinde değil, genç ve dinamik iken gezmek istemez misin? Üstelik ister ekibinle ister tek başına gitme fırsatın varken. Peki ya masraflarının karşılanabileceğini söylesek? Ve not ortalamanla kimse ilgilenmiyor desek? 

Etkinlik programına "Yurt dışında maaşlı staj" programı da eklenmiştir. Hiçbir ücret ödemeden yurt dışında nasıl staj yapabilirsiniz hepsi bu programda.

SAÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü ve Öğrenci Kariyeri Ekibi tam da senin için bir etkinlik düzenliyor.
ÇAT KAPI YURT DIŞI | 21 Mart 2013 Cuma Sakarya Üniversitesi

yurt_dısı_afis

Etkinlik programında yurt dışı hibelerini ve desteklerini nasıl alabileceğiniz ile ilgili bahsetmek üzere kurumlardan uzmanlar sunumlar yapacak. Bu tecrübeleri yaşamış olan gençler bizlerle tecrübelerini paylaşacaktır. Bu oturumların sonrasında ise Yıldız Holding tarafından düzenlenen ödüllü yarışma Bizz@Kampüs için yöneticiler tarafından tanıtım sunumları yapılacak ve öğrenci arkadaşlarımıza yarışma ile ilgili gerekli bilgiler verilecektir.

Etkinlik tamamen ücretsiz olup, tüm üniversite öğrencilerine açıktır. Sakarya Üniversitesi dışından gelmeyi düşünen öğrencilerin haberin devamındaki Etkinlik Kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.



Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.