Öğrenci Kariyeri Banner

Burger King 911'e Yapılan İlginç Aramaları Reklam Konusu Yaptı

Burger King 911'e Yapılan İlginç Aramaları Reklam Konusu Yaptı

Ünlü fast-food zinciri Burger King, müşterilerinin geri bildirimlerine önem verdiğini göstermek için hazırladığı reklam kampanyasında müşterilerinin 911 konuşmalarının ses kayıtlarını kullandı.

Ünlü fast-food zinciri Burger King, müşterilerinin kendi deneyimlerini paylaşmaları için bir geri bildirim sitesi oluşturdu. Fast-food zinciri, oluşturduğu siteyi duyurmak amacıyla radyoda yayınlanan kampanyasında müşterilerinin 911 acil hattını aramalarının ses kayıtlarını kullandı.

DAVID Buenos Aires reklam ajansı tarafından mizahi bir şekilde oluşturulan kampanya ilk olarak İrlanda'da başlatıldı. Hazırlanan kampanya, müşterilerinin yaşadıkları herhangi bir sorunda 911'i aramalarının yerine onları çevrimiçi bir müşteri deneyimi anketi doldurarak doğrudan markaya geri bildirimde bulunmaya davet ediyor.

Müşterilerini bu anketi doldurmaya teşvik etmek için ise, tamamlanan her anket için, müşterilerine bir sonraki satın alımlarında bir adet Whopper hediye ediyor. Bu kampanya ile şirket, müşteri geri bildirimlerine oldukça önem verdiğini göstermeyi hedefliyor. 

Burger King'in küresel marka pazarlama başkanı Iwo Zakowski kampanyaya ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Misafirlerimizden geri bildirim almayı ve yemeklerimizi ve misafirlerimiz için genel deneyimi iyileştirmenin yollarını bulmayı seviyoruz. 'Kendi Yoluna Sahip Ol' dediğimizde gerçekten bunu kastediyoruz. Olumlu ya da olumsuz olup olmadığına bakılmaksızın doğru kanalda geri bildirim vermek çok önemlidir. Bu nedenle konuklarımızı en iyi öğrenebileceğimiz ve gerçekten bir etki yaratabileceğimiz bir forumda fikirlerini söylemeye teşvik ediyoruz".

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.