Öğrenci Kariyeri Banner

Bu Üniversite 10 Yıldır Elektrik Faturası Ödemiyor!

Bu Üniversite 10 Yıldır Elektrik Faturası Ödemiyor!



KKTC'deki Yakın Doğu Üniversitesi 10 yıldır elektrik borcunu ödemiyor, elektriği de kesilmiyor. İddiaya göre elektriği kesme kararı verecek yargıçlar 2012 Cannes Film Festivali'nde ağırlandı.

Vatan'ın haberine göre; Forbes Türkiye’nin bu yıl dokuzuncusunu hazırladığı ‘ En Zengin 100 Türk’ listesinde 1.2 milyar dolarlık servetiyle yer alan KKTC Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü ve sahibi Dr. Suat Günsel’in, üniversitesinin 10 yılda 10 milyon TL’ye ulaşan elektrik borcunu ödemediği ortaya çıktı. Borç ödenmediği için üniversiteye giderek elektriği kesmek isteyen görevlilere, üniversite çalışanlarının engel olması üzerine olay mahkemeye taşınırken, Suat Günsel mahkemede yaptığı savunmada kendilerine özellikle yüksek elektrik borcu çıkarıldığı için faturaları ödemediklerini belirtti.

Ünsel, mahkeme sonuçlanana kadar üniversitenin elektriğin kesilmemesi için karar çıkartırırken, bu kararı veren mahkeme heyetini 2 Haziran 2012’de Cannes Film Festivali’ne götürdüğü iddiaları ve o döneme ait fotoğraflar Kıbrıs basınında büyük yankı uyandırmıştı.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.