Öğrenci Kariyeri Banner

BTM'nin Girişimciler İçin Başvuru Dönemi Başladı!

BTM'nin Girişimciler İçin Başvuru Dönemi Başladı!

Her sektörden girişimcilere ücretsiz destek veren Bilgiyi Ticarileştime Merkezi (BTM)'nin Ön Kulukça, Kuluçka ve Post Kuluçka programları için başvurular devam ediyor.

Yaş ve sektör sınırlaması olmaksızın girişimcilere ücretsiz destek veren BTM, her seviyeden girişime uygun programlarıyla, yeni girişimci adaylarını bekliyor! BTM’de girişimcilere eğitim ve seminerler, mentor desteği, yatırımcı eşleştirmeleri, girişimcilerin yatırımcı karşısında sunum yaptığı demo günü etkinlikleri, İTO Komite eşleştirmeleri, 7/24 ofis imkanı, birebir danışmanlık gibi hizmetler tamamen ücretsiz sunuluyor.

Programlar:

Ön Kuluçka

Mevcut iş fikrini modelleyip ürüne dönüştürmüş, müşteri ağlarıyla ve yatırımcıyla buluşmak isteyen girişimcilere yönelik düzenlenen programdır.

Kuluçka

İlk satışını yapmış, yatırımcılarla eşleşme aşamasında olan girişimcilere yönelik düzenlenen programdır. 

Post Kuluçka

Yatırım almış ve girişimleri ölçekleme (scaleup) aşamasında olan girişimcilere yönelik yeni yatırım ve satış olanaklarının sağlandığı programdır. 

Ön Kuluçka, Kuluçka ve Post Kuluçka Programları’na başvurmak isteyen adaylar, 25 Temmuz tarihine kadar kendilerine en uygun programı seçerek https://btm.istanbul/programlar adresinden başvuru yapabilirler.

BTM Kamp Programı için ise başvurular yıl boyu açık olacak!


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.