Öğrenci Kariyeri Banner

BTK Akademi'den Ücretsiz ve Sertifikalı Yazılım Kursu: Java İle Uygulama Geliştirme!

BTK Akademi'den Ücretsiz ve Sertifikalı Yazılım Kursu: Java İle Uygulama Geliştirme!

BTK Akademi, yazılım üzerine kendini gelişmek ve kariyer yapmak isteyenler için ücretsiz ve sertifikalı Güncel Java Teknolojileri ile Kurumsal Uygulama Geliştirme Atölyesi düzenliyor.

BTK Akademi tarafından düzenlenen atölye çalışmasının asıl amacı; katılımcılara Java konusunda kendilerini geliştirebilecekleri bir ortam sunmak, alanında uzman mentörler eşliğinde örnek bir projenin uçtan uca tasarlanması ve geliştirilmesidir. Aynı zamanda bu çerçevede başarılı olan katılımcılar için iş istihdamı oluşturulması hedefleniyor.

Kimler Katılabilir:

  • JAVA alanında kariyer yapmayı hedefleyen,
  • Mevcut deneyimlerini ileri seviyeye taşımak isteyen,
  • Uçtan uca bir projenin tüm süreçlerine hâkim olmak isteyen,
  • Üniversitelerin Bilgisayar, Yazılım, Elektrik-Elektronik, Elektronik-Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden herhangi birinden mezun ya da yine aynı bölümlerin 4'üncü sınıf ve mezun olacak konumda olması gerekmektedir.
  • Tercihen yabancı dil bilen

herkes katılım sağlayabilecektir.

Atölyeye başvuru için son gün 15 Ocak. Atöyle 2 hafta, haftaiçi her gün 8 saat olmak üzere toplamda 80 saat sürecektir. Eğitim yüz yüze olacak şekilde İstanbul'da gerçekleşecektir.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

Bilgi & Başvuru

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.