Öğrenci Kariyeri Banner

Bootcamp Başvuruları Başladı!

Bootcamp Başvuruları Başladı!

Biz InnovationForUs öğrenci kulübü olarak, Marmara Üniversitesinde girişimcilik, teknoloji ve inovasyon kavramları ile ilgili kendisini ve çevresini geliştiren, bir özgeçmişten fazlası olduğuna inanan ve sürekli etkiyi hedefleyen öğrenci topluluğuyuz.

InnovationForUs olarak 19-20-21 Mayıs tarihlerinde İPA Florya'da 48 saat sürecek olan BootCamp etkinliği düzenlemekteyiz! BootCamp Türkiye’deki bir öğrenci kulübü tarafından çıkarılan ve dünya genelindeki kampüslere franchise verilebilecek ilk girişimcilik ve inovasyon etkinliğidir. Bu sene 6. kere düzenlenecek olan BootCamp, University4Society partner topluluğu olan 35 farklı üniversitede gerçekleştirilecek.Marmara Üniversitesinde InnovationForUs olarak bu yıl 2. kez gerçekleştirmek adına çalışmalarımıza başladık!Sizler de Bootcamp’imize davetlisiniz!

Bölüm ve sınıf şartı olmaksızın girişimciliğe hevesli, bir sorun gördüğünde çözmeyi hedefleyen öğrencilerin buluşacağı Afet Girişimleri konulu Bootcamp’imize katılmak için tek yapmanız gereken formu doldurmak.

Başvuruları takımınızla yapabileceğiniz gibi kişisel olarak gelip takımınızı alanda da kurabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, birbirinden faydalı eğitimlerle, sürpriz hediyelerle dolu maratonumuza dahil olmak için acele edin!

 

Başvuru için tıklayın.


Sıla Tanrıverdi

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Sıla Tanrıverdi..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.