Öğrenci Kariyeri Banner

Boğaziçi Yöneticiler Vakfı Burs Başvurusu!

Boğaziçi Yöneticiler Vakfı Burs Başvurusu!
Boğaziçi Yöneticiler Vakfı; maddi ihtiyaç sahibi ve derslerinde başarılı Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin yüksek öğrenimlerine katkıda bulunmak amacıyla karşılıksız yükseköğrenim bursu vermektedir.

Boğaziçi Üniversitesi’nin fakülte, yüksekokul ya da enstitülerinden herhangi birine kaydı bulunan hazırlık, lisans ve lisansüstü öğrencileri burs imkânından yararlanabilir.

rotator-img-academicinfo

BÜ Hazırlık sınıfını Beginner ve Pre-Intermediate seviyesinde okuyarak İngilizce Yeterlilik Sınavını (BUEPT) geçemeyen öğrenciler de burslara başvuru yapabilir.

DİKKAT!

  • Burs başvurusu için sadece online formun doldurulması yeterli değildir.

  • Burs başvuru süreci belirtilen başvuru tarihleri içinde ilgili online formun doldurulması ve ardından gerekli belgelerle beraber vakıf merkezine elden teslim edilip başvuru numarası alınmasıyla tamamlanmış olur.

  • Başvuru sırasında öğrencinin tüm evraklarını hazır bir şekilde getirmesi beklenmektedir. Vakıf merkezinde herhangi bir bilgisayar işlemi, yazıcı çıktısı alımı veya fotokopi çekimi yapılmayacaktır!

  • Başvuru süresinin tamamlanmasının ardından vakıf tarafından değerlendirilen formlar arasından mülakata çağrılacak öğrenciler belirlenecektir. Bu seneki burs mülakatları 21-22 Ekim Cumartesi/Pazar ve 29-30 Ekim Cumartesi/Pazar günlerinde yapılacaktır.

  • Yenileme başvuruları 7 Ekim Cumartesi günü sona erecektir. Belirtilen tarih sonrasında belge teslimi kabul edilmeyecektir. Yenileme başvurusu yapacaklara herhangi bir başvuru numarası verilmeyecektir. Bu kategorideki başvuru sonuçları online form çıktıları ve diğer belgelerin değerlendirilmesi sonucunda öğrencilere şahsi olarak bildirilecektir.


Burs müracaatları 5 Eylül-14 Ekim tarihleri arasında yapılacaktır.

Detaylı bilgi ve burs başvuru formu için ilgili linki ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.