Öğrenci Kariyeri Banner

Bayram Tatilinde Sadece Kimlikle Gidebileceğiniz Ülkeler!

Bayram Tatilinde Sadece Kimlikle Gidebileceğiniz Ülkeler!

Bayram tatiline çok az bir süre kalmışken, neredeyse herkesin kafasında tatili 'nasıl değerlendirsem' soruları dönüyor. Bazıları planını çoktan yaptı, bazıları tatilde bulunduğu şehirden ayrılamayacak, bazıları da planlarını son dakikaya bıraktı. Bizler de son dakikacılar için bazı önerilerle geldik.

Bildiğimiz üzre bazı ülkelere pasaporta gerek kalmadan yalnızca kimlik kartımızla giriş yapabiliyoruz. Böylesi hem daha uygun fiyatlara denk geliyor hem de önceden büyük hazırlıklara gerek kalmadan yurt dışı tatili yapabilmemizi kolaylaştırıyor.

İşte Bayram Tatilinde Sadece Kimlikle Gidebileceğiniz Ülkeler:

Moldova

Ukrayna ile Romanya arasında kalan Moldova'ya kimlik kartınızla kolaylıkla gidebilirsiniz. Doğu Avrupa'nın en küçük ülkelerinden biri olan Moldova, tarihi yapıları ve doğal güzellikleriyle görülmeyi hak ediyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

KKTC'de, kimlik kartınızla giriş yaptıktan sonra 30 gün boyunca kalabiliyorsunuz. Ülkeye ulaşım için de birçok yöntem mevcut.

Azerbaycan

'Kardeş Ülke' olarak adlandırılan Azerbaycan'da, 90 gün boyunca kalabilirsiniz. Ülkede, başta başkent Bakü olmak üzere ziyaret edilebilecek birçok şehir mevcut. 

Gürcistan

Gürcistan'a dilerseniz uçakla gidebileceğiniz gibi, dilerseniz de otobüsle seyahat edebilirsiniz.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.